📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
Yanılmıyorsam ikili averaj kalkmadı. İki takım birbirinden eşit puan alırsa genel averaja bakılıyor.
Kısmen yanılıyormuşum.
2. Puan usulü ile yapılan müsabakalar sonunda en fazla puanı kazanan takım birinci, ondan sonra gelen ikinci ve
................ olarak sıralanır.
2008 - 2009 Sezonunda aynı puana sahip ilgili takımlar arasında asağıda belirtilen esaslar
uygulanır.
a) Öncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne
bakılır. b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan esitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (Kendi
aralarındaki maçlarda atılan gollerde esitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.) FMT’nin
10.maddesinin son paragrafı hükmünce;
c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol esitliği devam ediyorsa, Genel puantaj da ki gol averajına
bakılır. Takımlar arasındaki gol averajı da esit ise daha fazla gol atmıs olan takım üstün sayılır.
d) Bu sartlara rağmen esitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır.
e) Bütün bu sartlara rağmen esitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında
yapılacak tek maçlı eleme usulü müsabakaları neticesinde kazanan takım üstün sayılarak nihai sonuç alınır
En son Hotaman tarafından düzenlendi; 22.04.2009, 23:18.
Bu arada sabaha kadar program hiç de fena bir fikir değil doğrusu... Münasip bir zamanda neden olmasın?..
Şampiyon olduğumuz akşam müsait olurmu abi ...Hey Allahım....Ne diyorum ben...Seneye yani seneye...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Söz konusu şampiyonluk olunca ben ne dediğimi biliyormuyum abi
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Şayet oynarsaki bu maçın önemli isimlerinden biride Hüseyin olacak sanırım uzaktan iyi şut atabilen bir ekip Sivasspor bunları ortasahada kesicek ve şut attırmaması gerek, herkeze olduğu kadar bir kaptan olarak bu maçta Hüseyin den ben çok şey bekliyorum belkide bana gülenler çıkabilir ama düşüncem böyle Tunga abi.
Şampiyon olduğumuz akşam müsait olurmu abi ...Hey Allahım....Ne diyorum ben...Seneye yani seneye...
İlk defa rüyamda Trabzonspor'un bir maçı kazandığını gördüm. 9-1 bitti. G.Birliği maçından sonra gördüm ama G. birliği maçıydı. Nedense..
Takım nihayet beklenen patlamayı yapıyor çok eleştirilen her topçu birer ikişer gol atıyordu. (Hüseyin hariç )
Ben uyanınca şampiyonluğa yordum. Ya da Sivas maçına ki ikisi de aynı kapıya çıkar.
Abi inşallah yahu inşallah...Gördum rüyasini diyosun yani
Geçenlerde gece yarısı Selman abiyle konuşuyoruz.
Luckdown - Uğurtan msne girdi, ikimize de bir rar. dosyası yolladı, şifreli.
Rüya görmüş, uyanmış, bilgisayarı açmış, dosya hazırlamış, kanıt olarak da yolladı bize.
Ama tabi açıp okuyamıyoruz şimdi şifresi olduğu için.
31 Mayıs'ta bakacakmışız. )
Yorum