İyi yayınlar Tunga abi.
Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Özlemişiz be Tunga abi
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
Tamam dinliyorum...Geldi...Kızınca geliyor
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
Hoşbulduk Tungacığım. Açıklama için de teşekkürler, tahmin ettiğim gibiymiş...
Bu arada iyi yayınlar. Bir önceki mesajda sitemi en rafine şekliyle edeyim derken unutmuşum...
Yorum
-
Ahaha, bayılıyorum şu şarkıya ya
Harika ötesi.
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
-
-
Tunga, sağ gösterip sol vurmak bu olsa gerek
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet ÖzelYorum
-
-
Benim bu akşam yaptığım anonsların % 40'ının yanlış olduğunu düşünürsek ( dinleyenler için bkz. Melal, Eomer şarkıları, Güler Duman türküsü, Recebim, Hacettepe & Gençlerbirliği vs. ) bence sorun yok Tunga abi.
))
Yorum
-
Tunga abi , az evvel bahsettiğin Trabzonspor'un süratli oynama yada hızlı hücum yapma çabasında takım olarak eksiklerimiz nelerdir diye bir soru sorsam (koordinasyon dışında) ? Mesela Selçuk ve Colman'ın arkalarında seri pas yapan , takımı geriden çabuk bi şekilde çıkaran iyi bir defansif ortasaha oyuncusunun varlığı bu mentalitenin daha kısa sürede oturmasında ne derecede etkili olur ?
İyi yayınlar abi...Yorum
-
-
Bekle Erdem bekle...Az kaldı...Ama o zaman da Selçuk değişmezse dilimden kurtulamayacaksın haberin olsunTunga abi , az evvel bahsettiğin Trabzonspor'un süratli oynama yada hızlı hücum yapma çabasında takım olarak eksiklerimiz nelerdir diye bir soru sorsam (koordinasyon dışında) ? Mesela Selçuk ve Colman'ın arkalarında seri pas yapan , takımı geriden çabuk bi şekilde çıkaran iyi bir defansif ortasaha oyuncusunun varlığı bu mentalitenin daha kısa sürede oturmasında ne derecede etkili olur ?
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum