Radyo BMN | Gündem | Tunga
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
tunga abi ben de şunu sormak istiyorum: organizasyonlar için isim yazdırıp gelmeyenlerin yarattığı zararlardan bahsedebilir misin?o arkadaşların genel anlamda organisyona zararı yanında yöneticilere ayrıca zararı da oluyor mu?özellikle gerede için ankaradan gelmesini beklediğimiz ekibin neredeyse yarısıyla gelebildik.bu da özellikle benim çok canımı sıktı.bu konuya da değinme imkanı var mı?En son Bartuğ13 tarafından düzenlendi; 17.07.2008, 00:04.HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...Yorum
-
Yorum
-
Ayrıca artık ne zaman bordomavi net balosu yapılacak istanbulda...ayrıca ürünlere ilgi...olimpiyat stadındaki açılış maçına organizasyon yapılacakmı..Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)Yorum
-
-
tunga abi belki biraz uçukca ama neden olmasın diyoruz
gerçekten marmara bölgesinden kombine alan çok kişi var
daha öncede bahsi geçti ama öylece kalmıştı
en azından 15 günde veya ayda bir trabzona taraftarımız için indirimli bir uçak organizasyonu yapılamaz mı
gülme bana lütfen ben çok ciddiyim abi

Sevdiklerinin En Hayırlısı Seni Terketmeyendir
Sana Düşersin Demiştim, Fazla Sarktın Hayallerimden..
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum