Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Örtmenim antogonist alfabeyi tam öğrenemediğimi yüzüme vuruyor.Psikolojim bozuldu.

Ayrıca başkan benim.

Çok konuşanlar

Kaya : xxxx
    antogonist : xx

Hehe,bir de bu vardı ya x ne kadar çoksa o kadar konuşmuştur çocuk Hey gidi.
    Hehe...
    Koy çarpıları koy.
    Vatan, millet için koy.
    Ey gidi.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yazmayı daha yeni öğreniyor. Sökemedi gitti yau.
      Sökünce yakasına kırmızı kurdela takarız artık.

Bir de "kitaplık kolu" isimliği ya da kolluğu da verebiliriz.

Yorum

Hişşş,sessiz olun örtmen geldi..

Yorum

Şimdi aklıma bir de hatıra defterleri geldi;

Sevgili arkadaşım Gamze,

Bana bu kalbin kadar temiz defterden bir yaprak ayırdığın için teşekkür ederim.

ya da;

Bana bu altın defterden gümüş bir yaprak ayırdığın için teşekkür ederim.

Bitişler;

Seviyorum ama kimi
          En tatlı birisini
          Nasıl anlatsam sana
          İlk harflere baksana

Bir de bazıları sayfanın kenarını kıvırır,üstte kalan kısmına 'Açma' yazardı. Açardın tabi.Altında ''Açma demedim mi?'' yazardı.Hey Allahım ya

Tabi erkek çocuklar bu ayrıntıları bilemeyebilir.İlkokulda hatıra defteri yazmak da ayrı bir kültür birikimi isteyen işti

Yorum

Pekala madem dersi kaynatmak hoşunuza gidiyor size 1 puanlık uzman sorusu:

- Bir öğrenci sınıfa başkanlık yapmaktadır. Konuşanlara da çarpı atmaktadır. Çarpının bolluğu sıkı bir azarı beraberinde getirecektir. Bu başkan çarpıyı hangi kriterlere göre atmalıdır?

a) Konuşanın konuştuğu her saniyeye göre bir katsayı belirleyerek
            b) Konuşanın kullandığı kelimelerdeki hece sayısına göre
            c) Konuşanın ses tonunun desibeline göre
            d) Konuşana gıcıklık katsayısına göre
            e) Hiçbiri

Bu arada Şikayet deyince Kaya da Kimseye Etmem Şikayet'i çalmaya başladı. Buyur buradan yak

Tamam tenefüs oldu...
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Abi ben olsam gıcık olduğuma basardım çarpıyı,cebimdem vermiyorum ya.

Yorum

Tabi erkek çocuklar bu ayrıntıları bilemeyebilir.İlkokulda hatıra defteri yazmak da ayrı bir kültür birikimi isteyen işti
                İlkokulda hatırladığım en zevkli şey;kantinde çalıştığım günlerdi.Kooperatif kolunda olmuş olmanın verdiği özgüvenle gidip simit-gazoz satardık...Günlük bir simit bir de gazoz istihkakımız vardı;gel gör ki bu sayıyı çok aştığımız günler olmadı değil.

Yorum

Sınıfa başkanlık edenin Gamze olduğunu düşünürsek; kesin gıcıklık katsayısına göre değerlendirme yapar.

"Kimseye etmem şikayet" yorumu yüzünden ev milleti az daha ayağa kalkıyordu.
                  Malik bin Dinar

Yorum

Sevgili arkadaşım Gamze,

ya da;

Bitişler;

Seviyorum ama kimi
                    En tatlı birisini
                    Nasıl anlatsam sana
                    İlk harflere baksana

Bir de bazıları sayfanın kenarını kıvırır,üstte kalan kısmına 'Açma' yazardı. Açardın tabi.Altında ''Açma demedim mi?'' yazardı.Hey Allahım ya

heheheheheh çok güldüm eygidi günler

bu arada gıcık olduğum herkese çarpı atardım nasıl olsa azarı ben işitmeyeceğm
                    "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                    Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• Teneffüs mü? Hadi yerden yüksek oynayalım

Valla sınıf başkanlığı da etik kavramının sıklıkla tartışıldığı bir meslek O işte tarafsız olmak,rüşvet almamak mümkün değil. E haliyle,gıcık olduklarının çarpıları kimi zaman ''Kaya : xxx ... '' örneğindeki hale gelebiliyordu

Ekleme:

Bu mesajı yazdıktan sonra Kaya'nınkini okudum. E haksız sayılmazsın,örnek verirken bile senin adını kullanmışım.Var bu işte bir bit yeniği Allahım! Adilliğimden şüpheye düştüm şimdi!
                      En son Gamze tarafından düzenlendi; 22.11.2007, 03:02.

Yorum

• Bu arada; son 9 parçamız kaldı. Ali Akaçça'nın albümündeki parçalar bitti. Umarım beğenmişsinizdir.
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Sevgili arkadaşım Gamze,

ya da;

Bu bölüm erkekler için ortak olabilir.

Bitişler;

Seviyorum ama kimi
                          En tatlı birisini
                          Nasıl anlatsam sana
                          İlk harflere baksana
                          Erkekler genelde başka türlü bitirirdi burayı.Bunu yazan .........

Yorum

• Bu arada; son 9 parçamız kaldı. Ali Akaçça'nın albümündeki parçalar bitti. Umarım beğenmişsinizdir...
                            Malik bin Dinar

Yorum

• bişey sorabilirmiyim ? ya sadece Karadeniz parçaları ile yayın yapan biri var mı burda
                              "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                              Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• Adres : Berk Akçay

Nuraycım yukarıdaki adrese ulaş, selamımı ilet yardımcı olacaklardır

Berk sadece Karadeniz müziği yayını yapacak. Salı akşamları saat 22:00-00:00 arası. Bekleriz mutlaka

Yayın da çok iyiydi, son demlerini yaşıyoruz her hal

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X