BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Doğada tüm zehirler, panzehirleri ile birlikte bulunurmuş. Bu konuya Süleyman açıklık getirebilir.
İşte Gamze, o "Bunu yazan.." diye başlayan veciz için de böyle bir panzehir daha o zamanlardan bulunmuştu. "Sen daha çok toysun..." diye başlıyordu.
Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!Yorum
-
Sevgili arkadaşlarım ve değerli öğretmenim,sizlere doyum olmaz.Müsaadelerinizle şalterlerimi kapatıyorum...Hayatımın en güzel anlarından olan uyku kısmına geçiyorum.
Yorum
-
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin DinarYorum
-
Valla ben ''Sepet sepet yumurta,sakın beni unutma'' beytini hepsine tercih ediyorum Tunga abi
Bahsettiklerinizi yazan olursa sayfa yırtılır, gururla yere fırlatılır ve üzerine ''Fakir ama gururlu genç'' tadında yakışıklı bir laf söylenir ve dönülür gidilirdi.
Afra tafranın lezzetli olduğu günlerdi,geçti
İyi geceler antogonist.
Ekleme:
''Deniz ve mehtap'' çalıyor,süper şarkı.En son Gamze tarafından düzenlendi; 22.11.2007, 03:13.Yorum
-
Gamzecim:
Geliyor atlılar
kırmızı kravatlılar
X'i (defterin sahibi) kaçırdılar
maymun suratlılar
ve
Sen bir meleksin
Dağda gezen ineksin
ot versem de yemezsin
Allah belanı versin
gibi saçma sapan manilerin yanında sen en güzellerini seçmişsin
Herkese iyi geceler, Tunga abi ve Kaya yayın için teşekkürlerFanatik PacciYorum
-
Ahan da örtmen gidiyor, hadi kağıttan uçak yapalım,tebeşirleri ufalayalım,ne bileyim sıraları kazıyalım yapalım bir şeyler
İlkokul yılları en yakın olan kişi ben olduğum için hafızam daha taze sanırım bu konuda

İyi geceler Tunga abi ve Hilal ablacım.Yorum
-
Ne haylaz şey çıktın sen ya.
Nasıl da sınıf başkanı oldun? Hayret!..
Ama işte, kız öğrenci olduğun için torpillisin.
Arkadaş!.. İlkokulda kız-erkek eşitliği İSTİYORUM!..
Neydi o acı ve azap dolu günler.
Aynı sayıda çarpı işareti olsa da cetvel cezasından resmen yırtarlardı.
Malik bin DinarYorum
-
teşekkür ederim sabırsızlıkla bekliyorum
bu arada gidenlere iyi geceler
he bi bu arada daha demek istiyorum
yayın çok güzel bi rahatlama hissettim
"Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."
HarekeTSİRAsi bizumdur!Yorum
-
Ben bir kere uslu öğrenciydim,yani en azından evdekiler öyle sanardı.Sanırım örtmenlerim de öyle sanıyordu.Bilmem
Sıra dayağı diye bir şey vardı yau,herkes ayakta,hocada cetvel;
Şırank!Şırank!Şırank!
El falakası gibi
Cetvel yedim mi?
Yedim evet
Bir de gurur var ağlayamıyorsun sıkıyorsun kendini falan,ama zoruna da gitmiş.Ohooy, ne büyük psikolojik travmalar atlattık
Erkek çocuklar çok eziliyordu ama doğru.Gerçi siz de pek bir haşarısınız canım alala.Çocuğun biri (Turgut Yerlikaya - çok net hatırlıyorum adını,bir onu hatırlarım zaten
) annemin ördüğü caanım yakalığı yırtmıştı kavga ederken.Terbiyesiz ya,hala sinirleniyorum düşündüğümde
Bir temiz sopa yemişti ama ohh!
Ben şikayet etmedim ama,öyle huylarım yoktu 
Ay çenem düştü gene.
Yorum
-
İlkokulda erkek öğrencilerin üzerine yoğun baskı uygulayan öğretmenler yüzünden bugün evde reis erkektir. Zulmü genç yaşta yaşayan, öğrenen erkek çocuk; ona göre tedbir alıyor ve okul sonrası dönemde bayanlara üstünlük kuruyor. Olay bu.
Malik bin DinarYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum