Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Süpermiş. :horon: Ha keman ha kemençe da!

( Horon ikonu isteyruk! )
    Çok keyiflendim akşam akşam.

3 albüm, 3 tam isabet...
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

Çok konuşuyorsunuz, müziği duyamıyorum
      Trabzonsporlu olmak...
      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Örtmenim Kaya benim defterimi karaladı,ondan

Yorum

Örtmenim Kaya benim defterimi karaladı,ondan
          Silgimi çöpe attın da ondan. Rahat durmaysın.
          Malik bin Dinar

Yorum

Bak, gene başladılar
            Trabzonsporlu olmak...
            Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

Kaya bu albümde kaç şarkı var? Ve ortalama kaçar dakikalar?

...hangi dükkandan aldın,satıcının tipini anlat

Yau, Shoutcast şeysinde 5. parça diyor. Şarkı geçmişine bakıyorum her parça 10 küsür dakika Bu bir Shoutcast çarpıtması mıdır yoksa albümde de öyle mi? Çeşit çeşit parça dinledim ben, bir mantık hatası var ama nerde.

Gereksiz bir ayrıntı gibi görünebilir, ama aklım takıldı işte

Yorum

Gamze şöyleki; 10 dk. olarak algıladığın süre içerisinde 3 albümün de 5.parçası çalıyor. Albümleri sırayla çalmaktansa; bu şekilde harmanladım.

Tunga hocam; ben susuyordum yine bu konuşturdu vallahi. Bizzat gördün. Kaldır sözlüye.
                Malik bin Dinar

Yorum

Hıııı,anladım Kaya teşekkür ederim.

Hoca değil örtmen bir kere. Ayrıca ben sözlüye değil yazılıya çalıştım ( Bunu bir yerden hatırlıyorum sanki )

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gamze şöyleki; 10 dk. olarak algıladığın süre içerisinde 3 albümün de 5.parçası çalıyor. Albümleri sırayla çalmaktansa; bu şekilde harmanladım.

Tunga hocam; ben susuyordum yine bu konuşturdu vallahi. Bizzat gördün. Kaldır sözlüye.
                    Kaya'cım sözlü dedin,benim gecemi kararttın.ben bu gece biraz zor uyurum.

Maalesef 2 hafta sonra sözlüm var. Bundan önceki stajın sözlüsüne girmeden,rüyalarımda (kabusumda mı desem? ) en az 5-6 kere sözlüye girdim. Heyt be,psikolojime bak!!

Yorum

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kaya'cım sözlü dedin,benim gecemi kararttın.ben bu gece biraz zor uyurum.

Maalesef 2 hafta sonra sözlüm var. Bundan önceki stajın sözlüsüne girmeden,rüyalarımda (kabusumda mı desem? ) en az 5-6 kere sözlüye girdim. Heyt be,psikolojime bak!!
                      Bu tip kabusları ben hala öss sınavına girerek görüyorum. İşin ilginci hep hazırlıksız yakalanıyorum. Ya geç kalıyorum, ya kalem olmuyor ya da başka bir şey.
                      Malik bin Dinar

Yorum

Örtmenim antogonistle yanındaki çocuk çok konuşuyor sonra bana kızıyorsunuz

Yau o değil de ben geçen gün rüyamda Tayyip Erdoğan'ı gördüm,höh yani (Yorum yapacağım yapamıyorum yau şimdi )

Allah kolaylık versin Antagonist.

Yorum

Antogonist değil antagonist!!!

Yorum

Örtmenim antogonistle yanındaki çocuk çok konuşuyor sonra bana kızıyorsunuz

Yau o değil de ben geçen gün rüyamda Tayyip Erdoğan'ı gördüm,höh yani (Yorum yapacağım yapamıyorum yau şimdi )

Allah kolaylık versin Antagonist.
                            Böyle şikayetçiler için meşhur ve çok sık kullanılan bir kelimemiz vardı. Gerçi yasaktı. O kelimeyi kullanırsak yine şikayet ediliyorduk.
                            Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Antogonist değil antagonist!!!
                              Yazmayı daha yeni öğreniyor. Sökemedi gitti yau.
                              Malik bin Dinar

Yorum

Örtmenim antogonistle yanındaki çarpım tablosunu bilmeyen çocuk alfabeyi tam öğrenemediğimi yüzüme vuruyor.Psikolojim bozuldu.

Ayrıca başkan benim.

Çok konuşanlar

Kaya : xxxx
                                antogonist : xx

Hehe,bir de bu vardı ya x ne kadar çoksa o kadar konuşmuştur çocuk Hey gidi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X