Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Radyo | Metin Mollasalihoğlu - Y.Kaya Aydın - Halit M. Mollasalihoğlu Ortak Yayın

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sene yabanci transferi olur mu? Olursa Avrupa sampiyonasi sonrasi mi daha iyi olur?

En azindan UEFA kararlari ciktiktan sonra yabanci transferi yapilmasinin taraftariyim. (Yani transfer görüsmelerinin baslamasi vs.) Katiliyor musunuz?
    En son cerasus tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 23:24.

Yorum

• İyi akşamlar beyler

Ömer abiye şunu sormak istiyorum, uefa'nın karar vereceğine, şikecilerin düşeceğine, hatta kupayı bile alacağımıza inanmasını neye borçlu ? Hangi meditasyon yöntemlerini kullanıyor ?
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu sezon bana ve çevremdeki renktaşlarıma en çok üzüntü veren olay onca olayın, haksızlığın üstüne şikebahçeyle yaptığımız dört maçta da sahada hiç bir varlık gösteremeden tokatlanarak yenilmemizdi. Neredeyse sahadaki Trabzonsporlu hiç bir futbolcu sahaya karakter, ruh koyamadı. Bunu hazmedemedik, kabullenemedik. Gelecek sezon da sahada Trabzonsporluluk ruhunu ortaya koyacak oyuncu eksikliğimiz olacak diye düşünüyorum. Tolga yetmez, hele ki Onur'un kalenin 1. adamı olması gerektiğini düşünen, isteyen biri olarak.
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..
        Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Tolga Dozer Cemil'den sonra efsaneleşen ikinci kaptanımız oldu diyebilir miyiz?
          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yayın çok iyi gidiyor renktaşlar sağolun.
            Umut geri gelse ne dersiniz?
            Burak Atletico Madridde oynar mı?
            Henrique'yi hocamız kanatlarda düşünüyorsa yani pivot santrafor düşünmüyorsa gönderilmesi daha mantıklı değil mi?
            Cevap yok muuu

Yorum

• üst ego dediniz.
              volkan şen i de pek beğenmiyor ömer abi o zaman gökdenizi alsak ya burak öyle artistlik yapamaz
              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Umut Galatasaray'a giderse üzülmez misiniz?

Burak ve Atletice Madrid hakkında yorumunuz?
                En son Bordo_MaviM_61 tarafından düzenlendi; 17.05.2012, 23:59.

Yorum

• İlk olarak Bordo_MaviM_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umut Galatasaray'a giderse üzülmez misiniz?

Burak ve Atletice Madrid hakkında yorumunuz?
                  Soru bana sorulmadı kusura bakmayın ama dayanamıyorum, gerçekten üzülmem, hatta çok sevinirim ezeli rakibimizin taraftarları ruh hastası olacak diye. Tek birşeye üzülürüm o da umut gibi karakterli bir insanın böyle bir karaktersiz camiada harcanacak olmasına.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ünal KARAMAN'ın Lyon'u deplasmanda yendiğimiz maçta rakibin üstünde atlayarak Hami'ye açtığı ortadaki hareketi benim için unutulmazdır..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Soru bana sorulmadı kusura bakmayın ama dayanamıyorum, gerçekten üzülmem, hatta çok sevinirim ezeli rakibimizin taraftarları ruh hastası olacak diye. Tek birşeye üzülürüm o da umut gibi karakterli bir insanın böyle bir karaktersiz camiada harcanacak olmasına.
                      Ben sanırım duygusal olarak yaklaşıyorum konuya ama Umut'un Galatasaray'a gitmesi beni çok üzer.

Yorum

• Aksam foruma girilemiyordu soru sorma imkani bulamadim ama dinlerken cok keyif aldim emegi gecenlere tesekkür ediyorum ayrica gelenekselesmesini talep ediyorum

Yorum

• Arkadaşlar merhaba,

Ben, Metin ve Halit abinin hazırladığı bu akşamki yayının konuğu Şenol Altunsoy olacak...

Yayınımız 20.30'da başlayacak...

Hem Trabzonspor, hem de BMN üzerine sohbet edeceğiz...

Telefon bağlantıları da yapacağız...

www.bmnradyo.com
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

• Şahane bir program daha bizleri bekliyor olacak akşam etüdlerim sebebiyle 10'dan önce eve geçemeyeceğim ama ben gelene kadar bitmiş olmaz umarım
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Yayınımız 20.30'da başlayacak...

Şenol Altunsoy konuğumuz olacak.
                              Bir sürpriz konuğumuz da yayınımızda bulunacak...
                              Ender Kuyumcu ile canlı telefon bağlantısı gerçekleştireceğiz...

20.30'da kaçırmayın!

www.bmnradyo.com
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

• Bu akşam çarşı karışacak,
                                ekip toplandı, son kontroller yapılıyor :]
                                "Trabzonspor bir çember gibi,
                                her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                                - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...