KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emre İskender
    • 07.10.2004
    • 2621
    • Boyacı
    • İstanbul

Bedava bilet vermiycem... Hatta suan oy kaybediyorum -Hekimoğlu

Bana samimi geldi. ama aklında öncelikle borçlar var... ben borcu kapıyım geliri arttırıyım hepsi yoluna girer demek istedi...

Tv ise tv okul ise okul scout ise scout paran varsa hepsi olur...
    Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
    Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
    Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• sasone
      • 13.11.2010
      • 5132
      • Bursa

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
      770 bin kişilik Trabzon şehri maç başı ortalama 7-8 bin kişiye oynuyor ve yarısı zaten beleşçi yalakalar. İstanbul meselesi olmayacak bir durum olabilir ama bu takım İstanbulda en az 30-40 bin ortalamaya oynayabilecekken Trabzonda 10 bin kişiyi 40 yılın başında gören taraftar buna itiraz ediyor. Trabzonlu Trabzonspora sahip çıktı da millet öylesine mi konuşuyor?

Yemin ederim 80 ilden Trabzonsporluların %90ı Trabzonsporu Trabzonlulardan daha çok düşünüyor..
      İyi de bu her zaman böyle olmuştur.Yönetim ne zaman Kırşehirli Şamil Ekinci'den çıktı,başaşağı düşmeye başladı takım.Trabzonlu olmayan hiç bir Trabzonsporlu(istisnalar kaideyi bozmaz) İHO'ya oy vermez,oyunu da satmaz ama adamın sülalesi üye olmuş kulube,sesini çıkaran yok.
      Kavmiyetçilik en son Cahiliye devrinde kaldı sanıyordum ta ki Ofluları tanıyana kadar.
      • Memento mori

Yorum

• Fatih K.
        • 01.05.2013
        • 7403
        • Ankara

İlk olarak sasone tarafından gönderildi
        İyi de bu her zaman böyle olmuştur.Yönetim ne zaman Kırşehirli Şamil Ekinci'den çıktı,başaşağı düşmeye başladı takım.Trabzonlu olmayan hiç bir Trabzonsporlu(istisnalar kaideyi bozmaz) İHO'ya oy vermez,oyunu da satmaz ama adamın sülalesi üye olmuş kulube,sesini çıkaran yok.
        Kavmiyetçilik en son Cahiliye devrinde kaldı sanıyordum ta ki Ofluları tanıyana kadar.
        Mesele İHO nun yaptıkları değil onun yaptıklarına karşı Trabzonsporu koruyan kimsenin olmaması. Başkan adayı olan adam bile biz ne yapalım diyor. Sen bir şey yapmayacaksan millet sana niye oy versin?
        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Oğuzhan Fidan
          • 05.04.2008
          • 12598
          • Muğla

liderlik vasfı yok konuşmalarında. çok sıcak gelmedi bi kaç görüşü olumlu. yöneticileri çok önemli.

Yorum

• sasone
            • 13.11.2010
            • 5132
            • Bursa

Mesele İHO nun yaptıkları değil onun yaptıklarına karşı Trabzonsporu koruyan kimsenin olmaması. Başkan adayı olan adam bile biz ne yapalım diyor. Sen bir şey yapmayacaksan millet sana niye oy versin?
            Ben de ondan bahsediyorum,açık ve net Trabzon dışında hiç yerde İHO ile Muharrem Usta aynı yarışa sokulmaz,sokulsa bile İHO kazanamazdı.Adam kazandı,delege yapısı ile oynadı ve buna şehirden ses çıkaran yok,ses çıkarması gereken Divan Kurulu ne yapıyor bellisiz.
            Adam bütün bunlara rağmen yeniden başkanlığa aday olacak cesarete sahip,akıllı ol diyen yok.
            Eeee,o kadar Kurtlar Vadisini boşuna mı izliyor bu kençler o şehirde?
            En son sasone tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 23:40.
            • Memento mori

Yorum

• Sibel
              • 12.05.2009
              • 22917
              • Trabzon

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi
              Sevmezsin onaylamazsın saçma dersin hiç umrumda değil ama "kepaze" nedir yahu? Yanlış yapıyorsun.
              Fatih dünyanın hiçbir yerinde bir takım başka şehirde de taraftarı var diye gidip onların yanında maç oynamıyor. Ne demek kupa maçları Istanbul olur?
              Trabzon'daki taraftara hakarettir bu. Böyle bir futbol düzeni yok. Takım seyirci seyirci gezemez. Kepaze az bile. İyi kötü yeri Trabzon'dur takımın. Maçları paylaşmak ne demek?
              Şunu da belirteyim. Ben ordakiler maç izlemesin diye demiyorum bunu. Duygusal da değilim bu konuda. Sadece olması gerekeni söylüyorum.

Yorum

• Burak DERELİ
                BMN Yönetim Kurulu
                • 22.03.2009
                • 5985
                • Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Yazılım
                • İstanbul

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
                Fatih dünyanın hiçbir yerinde bir takım başka şehirde de taraftarı var diye gidip onların yanında maç oynamıyor. Ne demek kupa maçları Istanbul olur?
                Trabzon'daki taraftara hakarettir bu. Böyle bir futbol düzeni yok. Takım seyirci seyirci gezemez. Kepaze az bile. İyi kötü yeri Trabzon'dur takımın. Maçları paylaşmak ne demek?
                Şunu da belirteyim. Ben ordakiler maç izlemesin diye demiyorum bunu. Duygusal da değilim bu konuda. Sadece olması gerekeni söylüyorum.
                Sibel kouşmuyayım diyorum ama olmuyor. Tutturmussun İStanbul'a takım gidermi falan filan. Bu bence çok güzel bir projedir bazı maçları İstanbul'da onayıp gelir elde edebilirsin ve bu Trabzonspor ile taraftarın bağını kuvvetlendirir. Başkası yapmamış diye kimse yapmayacak diye birşey yok. Trabzonspor şuan gelir elde etmek için birçok yolu deneyebilir ve bu yolda çok iyi düşünülmüş bir yol olabilir
                En son Burak DERELİ tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 22:42.
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                  Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                  • 19.06.2004
                  • 13707
                  • Avukat
                  • İstanbul

BMN Y.K. Üyesi olarak öncelikle şunu belirteyim ki yazdıklarımın temsil ettiğim oluşumun değil şahsi görüşlerimdir.

Kongre süreci yaklaşırken BMN'ye yönelik yapılan yorumları gördükten sonra artık bir şeyler yazmak için dayanamadım.

"BMN Hacıosmanoğlu'nu destekledi" şeklinde yapılan itham tamamen kendini bilmez şuursuz insanlar tarafından yazılmaktadır.

Bundan önceki kongrede Muharrem Usta ayan beyan siyasetin adayı olarak gelmişti neden bugün 180 derece dönüşler başladı?

O dönem verilen demeçler ve kişilerin geçmiş siyasi konumları itibariyle ben şahsi olarak Hacıosmanoğlu'nu destekledim. Siyasete karşı(!)

Zira o dönem gündem sadece 2010-2011 sezonuydu ve sportif açıdan bir beklentimiz yoktu. Hacıosmanoğlu'nun kongre konuşması+

Tamamen siyasete karşı dik duracağım yönündeydi. Hakan Kulaçoğlu'na oy verecektim ancak seçim 2 aday arasında geçecekti.

Muharrem Usta (AKP Tarafı) - Hacıosmanoğlu (TS Tarafı) olarak kongreye girildi. Twitter'da da bu görüş hakimdi.

Bu 2 aday arasında şike mücadelesi dik şekilde sürsün diyenler Hacıosmanoğlu'nu seçtiler. Aksini iddia eden gerçekten kopuktur.

Ancak Brütüs'ün bile Sezar'ı vurduğu bir dünyada Hacıosmanoğlu tarafından aldatılmak benim için sürpriz olmadı.

Bu bağlamda "BMN Hacıosmanoğlu'nu destekledi" demek tutarsızlık ve çirkeflikten başka birşey olmuyor.

Daha sonra Hacıosmanoğlu'na muhalefet etmeye başladım evet zira eylem-söylem uyumsuzluğu hep ön plandaydı.

Trabzonspor'un hakkını gaspeden iradeye eğilen adamın nesini destekleyeyim? Söylemlere baktık zira.

Herkesi kendimiz gibi "ağzından konuşan adam" zannetmemizden ve güvenmemizden ötürü aldatıldık Hacıosmanoğlu tarafından!

Kendini başkan adaylarının önüne atanlar, kombine için yönetici kapılarında yatanlar 2 otobüs için başkan destekleyip yuhalayanlar+

BMN'nin Trabzonsporluluğunu ne tartışabilecek adamlığa ne de kalibreye sahip değillerdir.

BMN kitlesel olarak hiçbir zaman bir başkan adayına destek vermemiştir, vermeyecektirde. Ben beraber yürüdüğüm insanlarda bunu hiç görmedim!

Ancak bunların yanında BMN, Trabzonspor'un karşısında olan herkesin karşısında durmuş ve duracaktırda. Bunuda her saniye gördüm ve yaşadım.

Şahsım adına söylüyorum dün siyasetin adayı olarak Trabzonspor'a dayatılan M.Usta'yı bugün "kurtuluş" gibi görüp yine desteklemiyorum.

Bazı Trabzonspor taraftarları Twitter'da karı gibi konuşmak yerine kulübe üye olup oy verirse o zaman daha faydalı bir iş yapmış olur.

Trabzonspor için hayırlısı olsun...
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• DarkBlooD
                    • 24.12.2014
                    • 801
                    • Ankara

Kesinlikle tamda konu burda , birde bir yıldır kongreye hazırlandığını söylüyor ama heyecan yok , hırs yok herşeye yapacağız edeceğiz ... Tabi en kötüsü usulsüz üyeler hakkında yapacak birşey yok demesi , Tahsin Usta bunu diyebilir anlarım da sen bir yıldır bu günü bekliyorsun , bugün için hazirlaniyorsun yapacak birşey yok da ne demek oluyor ....

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Burak DERELİ
                      BMN Yönetim Kurulu
                      • 22.03.2009
                      • 5985
                      • Otomasyon, Elektrik-Elektronik, Yazılım
                      • İstanbul

Hekimoğlu'nu destekliyor gibi görünüyorum ama değil. Sadece geniş olarak bakmaya çalışıyorum.

İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi
                      Kesinlikle tamda konu burda , birde bir yıldır kongreye hazırlandığını söylüyor ama heyecan yok , hırs yok herşeye yapacağız edeceğiz ... Tabi en kötüsü usulsüz üyeler hakkında yapacak birşey yok demesi , Tahsin Usta bunu diyebilir anlarım da sen bir yıldır bu günü bekliyorsun , bugün için hazirlaniyorsun yapacak birşey yok da ne demek oluyor ....
                      Bu usulsuz üyeler hakkında ne yapabilir adam başkan ve bir yolunu bulup bu kadar kişiyi üye yaptırmış. Hiç bir rakip istemez tabi böyle birşeyi ama ne yapabilir üye yaptırmış bir kere. İho karşı olan taraftarlar bunun bir yolunu bulabiliyorsa söylesinde İho nun oyunu azaltalım.
                      Yani o adamlar yapabileceklerini yapıyorlar. Siz daha iyisini yapabiliyorsanız tuttuğunuz başka bu konuda yardım edin
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                      BordoMavi.Net
                      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• DarkBlooD
                        • 24.12.2014
                        • 801
                        • Ankara

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi
                        Hekimoğlu'nu destekliyor gibi görünüyorum ama değil. Sadece geniş olarak bakmaya çalışıyorum.

Bu usulsuz üyeler hakkında ne yapabilir adam başkan ve bir yolunu bulup bu kadar kişiyi üye yaptırmış. Hiç bir rakip istemez tabi böyle birşeyi ama ne yapabilir üye yaptırmış bir kere. İho karşı olan taraftarlar bunun bir yolunu bulabiliyorsa söylesinde İho nun oyunu azaltalım.
                        Yani o adamlar yapabileceklerini yapıyorlar. Siz daha iyisini yapabiliyorsanız tuttuğunuz başka bu konuda yardım edin
                        Buna engel olcak gücü yoksa ne işi var orda , ben bir seçime gidiyorum ve bu seçimde usulsüzlük var , bunu bilerek seçime neden gideyim , hadi gittim yapacak birşey yok ne demek , herşeyin bir usulü kaidesi var , varsa böyle bir usulsüzlük o seçime de gireceksem gereken herseyi yaparım , böyle birşeyi söyleyen birinin şike konusunda söylediği hicbirsey inandırıcı olmaz , orda da usulsuzce aklandı suçlular , yapacak birşey yok deyip oturalim mi ..

Başkanlık konusunda ciddi değil , o kararlılık yok , böyle bir durumu kabullenmek ben bi şansımı deneyim olursa olur demekten öte birsey değil ..

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• cerasus
                          • 27.08.2007
                          • 3725
                          • Almanya

Kayit var midir?

Yorum

• U.Sadıkoğlu
                            Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
                            • 19.06.2004
                            • 13707
                            • Avukat
                            • İstanbul

Yayının kaydı eklenmiştir...

3:30'dan itibaren dinlemeye başlayabilirsiniz...

En son U.Sadıkoğlu tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 23:27.
                            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İ. C. Ertem
                              Trabzonspor Kongre Üyesi
                              • 29.05.2004
                              • 351
                              • Trabzon

Maalesef hekimoğlundan da beklediğim performansı göremedim 10 gün daha geçsin karar vereceğim ama albayrak kötü değildi diyen birine de onay veremem. Şu an yine kararsız kalıyorum...
                              "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Sibel
                                • 12.05.2009
                                • 22917
                                • Trabzon

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi
                                Sibel kouşmuyayım diyorum ama olmuyor. Tutturmussun İStanbul'a takım gidermi falan filan. Bu bence çok güzel bir projedir bazı maçları İstanbul'da onayıp gelir elde edebilirsin ve bu Trabzonspor ile taraftarın bağını kuvvetlendirir. Başkası yapmamış diye kimse yapmayacak diye birşey yok. Trabzonspor şuan gelir elde etmek için birçok yolu deneyebilir ve bu yolda çok iyi düşünülmüş bir yol olabilir
                                Olabilir. Sana saygı duyuyorum. Ama o fikre değil.
                                Gurbetteki taraftarla bağ her zaman kuvvetli olur. Özlem sevgiyi canlı tutar çünkü. Heyecanı da. Psikolojik detaylara girmeyeceğim. Elbette ekonomik açıdan kulüp orda" hazırlık maçları "yapabilir. Bu iyi olur.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...