KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Fatih Ç
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 13.07.2008
    • 3045
    • Rize

İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi
    Ben şahsen hayal kırıklığına uğradım. Bundan daha iyisini bekliyordum.
    İho çıksında iyiyi gör sen.
    571. 1071. 1453. 1461Ts

Yorum

• Erkin
      Trabzonspor Kongre Üyesi
      • 30.10.2004
      • 6959
      • Kuzey Amerika

Anlamadığım seçimi mevcut yönetim yapacak diyor da divan ne iş yapacak orada .. Usülsüz oy kullanacakları yönetim ve adamları tek tek içeri mi alacak. Ve sandıkların içine hazır iho oyları ayarlanıp atılan oylarla mı değiştirilecek nedir arkadaş...
      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• temel_yilmaz
        • 02.12.2006
        • 3088
        • otomotiv
        • İstanbul

Sunu kimse diyemiyor klup iho denen rantciyi,baskan olarak gordukten sonra 170 milyon olan borcu 400 milyona cikti futbolcu satisindan ne kadar para elde etti ve ortada ne var.

Kisacasi cok buyuk goturmusler cok buyuk,eger iho gittiginde (gitmemesi ihtimalinde kesinlikle bu sehir ve takimla ilisigimi keserim)bu cukka yapilan paralarin hesabi sorulmaz ise ,daha ben dergiymis formaymis vs vs alarak bu hirsizligin degirrmenine su tasimam.
        Benim oyumu iki soylemi olan baskan alir;
        1. Trabzonlu gencler denilen yalaka maasli belediye iscilerini tribunden def eden
        2.Bu yonetimin harcadığı her kurusun hesabini soracak soylemi olan.
        En son Berat Akçay tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 21:49.

Yorum

• Fatih Özkan
          Trabzonspor Kongre Üyesi
          • 25.09.2004
          • 14956
          • Planlama
          • Trabzon

Öncelikle emeği geçen herkese teşekkürler.
          Ben daha elle tutulur şeyler bekliyordum. Ama olmadı.
          Tek çıkar yol Usta.
          Hamiş

Yorum

• ccd6167
            • 10.01.2008
            • 10504
            • ÖĞRENCİ
            • Kuzey Amerika

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
            770 bin kişilik Trabzon şehri maç başı ortalama 7-8 bin kişiye oynuyor ve yarısı zaten beleşçi yalakalar. İstanbul meselesi olmayacak bir durum olabilir ama bu takım İstanbulda en az 30-40 bin ortalamaya oynayabilecekken Trabzonda 10 bin kişiyi 40 yılın başında gören taraftar buna itiraz ediyor. Trabzonlu Trabzonspora sahip çıktı da millet öylesine mi konuşuyor?

Yemin ederim 80 ilden Trabzonsporluların %90ı Trabzonsporu Trabzonlulardan daha çok düşünüyor..
            Hocam liverpool un da asyadaki taraftar sayısı daha fazldir liverpool sehrindekinden . Onemli olan nitelik bence. Kaliteli taraftar olsun yeter .

40 bin kisilik stadi doldurmamiz sart. Zor degil 10-20 tl bi maca vermek

Yorum

• Sibel
              • 12.05.2009
              • 22917
              • Trabzon

Cevap yazamıyorum gün sizin gününüz. Yazın bakalım.

Yorum

• Fatih Özkan
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 25.09.2004
                • 14956
                • Planlama
                • Trabzon

İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi
                770 bin kişilik Trabzon şehri maç başı ortalama 7-8 bin kişiye oynuyor ve yarısı zaten beleşçi yalakalar. İstanbul meselesi olmayacak bir durum olabilir ama bu takım İstanbulda en az 30-40 bin ortalamaya oynayabilecekken Trabzonda 10 bin kişiyi 40 yılın başında gören taraftar buna itiraz ediyor. Trabzonlu Trabzonspora sahip çıktı da millet öylesine mi konuşuyor?

Yemin ederim 80 ilden Trabzonsporluların %90ı Trabzonsporu Trabzonlulardan daha çok düşünüyor..
                Uzaktan davulun sesi ne de hoş geliyor.
                Şu maçlar İstanbul'a alınsa, takım aynı mağlubiyetleri yaşasa acaba kimler gider ?
                Bunca kıyıma, mağlubiyete TV karşısında dayanamayan sizler, bir de bizi düşünün... Senelerdir canlı şahitlik ediyoruz olmayacak mağlubiyetlere, hakem hatalarına...
                Size çok kolay geliyor sahiden.
                Hamiş

Yorum

• Reha Asan
                  Trabzonspor Kongre Üyesi
                  • 05.07.2009
                  • 5206
                  • Hakim
                  • Samsun

yayın için teşekkürler.
                  başkan adayını dinleyip,projelerini öğrenip vizyonunu anlayabilmemize yardımcı oldunuz.
                  sabahattin çakıroğlu ile ilgili soru soruldu mu,cevap verildi mi?kaçırdım ise pardon
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Fatih Öztürk
                    • 03.10.2007
                    • 25010
                    • Lojistik
                    • İstanbul

Hacıosmanoğlu'nuda proğrama davet et Uğur
                    Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Oğuz B.
                      • 18.09.2006
                      • 9407
                      • Asya Diğer

Celil bey, İ. Hacısomanoğlu'ndan 40 kat daha düzgün konuşuyor yalnız.

2013'de Muharrem Usta + Celil Hekimoğlu dururken başımıza gelene bak...

Bu bir dramdır.
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• Fatih Çelik
                        • 22.01.2014
                        • 13035
                        • İstanbul

İlk olarak Sibel tarafından gönderildi
                        Fatih ben sana açıklama yapardım ama şu an zor durumda yazıyorum.
                        Böyle, kusura bakmayın , kepaze fikirlerden bunaldim artık.
                        Sevmezsin onaylamazsın saçma dersin hiç umrumda değil ama "kepaze" nedir yahu? Yanlış yapıyorsun.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• DarkBlooD
                          • 24.12.2014
                          • 801
                          • Ankara

Yayın için teşekkürler ...

Kendisi hakkında az da olsa fikir edindik, ne yalan söyleyim başkanlık heyecanını göremedim kendisinde , özellikle de usulsüz üyeler hakkında çok yetersiz ve teslimiyetçi bir görüşte ...

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Mert Oğuzlu61
                            • 04.06.2009
                            • 21119
                            • İstanbul

Mustafa Akbaş dedi, Nuri Albayrak basariliydi dedi, o buram buram yerellik kokan diliyle peni penden aldu...

Birlesmeyi kabul etmeyen kisinin kendisi oldugunu, kendi agzindan soyledi. Bu benim icin yeterli bir sebep. Bu adamin aday olmasi sadece İho ya yarayacak, Hekimoglu yerine Usta ya gidecek oylar bizi İho dan kurtaracaktir.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Fatih K.
                              • 01.05.2013
                              • 7403
                              • Ankara

İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi
                              Hocam liverpool un da asyadaki taraftar sayısı daha fazldir liverpool sehrindekinden . Onemli olan nitelik bence. Kaliteli taraftar olsun yeter .

40 bin kisilik stadi doldurmamiz sart. Zor degil 10-20 tl bi maca vermek
                              Ortalama 20 bin kişiye oynandı da kim bişey dedi abi? Kimse gitmiyor maça Elazığ bile 300 binlik şehirde PTT de 5-6 bin kişiye oynuyor...
                              İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi
                              Uzaktan davulun sesi ne de hoş geliyor.
                              Şu maçlar İstanbul'a alınsa, takım aynı mağlubiyetleri yaşasa acaba kimler gider ?
                              Bunca kıyıma, mağlubiyete TV karşısında dayanamayan sizler, bir de bizi düşünün... Senelerdir canlı şahitlik ediyoruz olmayacak mağlubiyetlere, hakem hatalarına...
                              Size çok kolay geliyor sahiden.
                              Kimseye hiçbir şey kolay gelmiyor. Tribünü boş olan takımın başka ne gücü olacak? İstanbul şu halde 30 bine oynar zaten sizin beklediğiniz vuran, kıran, zirveye oynayan takım 2011de olduğu gibi İstanbulda 80 bine oynuyor. Kimse kolay demiyor ama koca Trabzon orada 300-500 kişilik paralı taraftar grupları tarafından bastırılıyor. Takım zirveye oynarken herkes maç izlemeye gider zaten mesele bu zamanda takımı yalnız bırakmamak. Trabzonda bu konuda en alttan sınıfta kaldı..
                              En son Fatih K. tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 22:08.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• lopsang

Ne yalan söyleyeyim, radyo programından önce imajı nezdimde daha düzgündü. Neredeyse her soruya ucu açık cevap verdi. Yapacağız, edeceğiz, v.s. bu kelimeleri duyunca aklıma Tarkanın bir şarkısı geldi ; Unutmamalı, Sevgiyle anmalı, ....meli,....malı, ....memeli,......mamalı v.s. şeklinde formüle edilmişti. ...cağız, ....ceğiz,......cağız,.....ceğiz...v.d. Nasılı yok. Sponsor dedik, görüştük tabi ama.....dedi. usulsüz üyeler dedik, yapacak bir şey yok.....dedi. inanılmaz hayal kırıklığı yaşadım. Proje denen şeyler bir haftada hazırlanmış gibi...

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...