Uğur Sadıkoğlu'na ve başkan adayı Celil Hekimoğlu'na teşekkürler. Güzel yayın oldu
KONGREYE DOĞRU | Celil Hekimoğlu BMN Radyo'daydı.. | Yayının Kaydı Sf. 8
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz.. -
Taşıma fikrine şiddetle karşı çıkıyorum zaten. Ama kupa maçı olmasa dahi en azından özel maç oynansın bir iki tane. Sevgiliyi uzaktan sevmek olmuyor hep.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yayın güzeldi ama kısa sürdü.Ustayla da yapılmalı.
Ama benim asıl isteğim ihonun gelmesi.Tanıyan varsa gelsin de burada gömelim şu herifiTRABZONSPOR
@yvzbkts61Yorum
-
-
Sadece son yarım saati dinleyebildim. X değişti diğerleri aynı.
U: X konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
C: Tabi tabi çok doğru söylüyorsunuz. Çok önem veriyoruz. Yapacağız.
U: Anlıyorum anlıyorum...

Teşekkürler emeği geçen herkese. Kaliteli işlere devam...Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
-
770 bin kişilik Trabzon şehri maç başı ortalama 7-8 bin kişiye oynuyor ve yarısı zaten beleşçi yalakalar. İstanbul meselesi olmayacak bir durum olabilir ama bu takım İstanbulda en az 30-40 bin ortalamaya oynayabilecekken Trabzonda 10 bin kişiyi 40 yılın başında gören taraftar buna itiraz ediyor. Trabzonlu Trabzonspora sahip çıktı da millet öylesine mi konuşuyor?
Yemin ederim 80 ilden Trabzonsporluların %90ı Trabzonsporu Trabzonlulardan daha çok düşünüyor..#TRABZONSPOR#Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum