BMN Radyo | Bu Akşam 22.30 | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu | Gündem Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
O hakem Mutlu Çelik değildi. Adını şimdi hatırlayamıyorum ama, o değildi. Belki Sadık İlhan olabilir.
.yorum Yap:
-
Haluk Ulusoy için noktasına virgülüne kadar her dediğine katılıyorum. Tüpçüyü tercih ederim !yorum Yap:
-
hop o zaman desene ozkan sumer gıttı dsene o zaman şampiyon olacaz
yorum Yap:
-
O bedel acaba TRABZONSPOR taraftar ve camiasını karşısına almak bahası olabilir mi ?yorum Yap:
-
Ula az durun ben geldim
bismillah
yaw ben yazmak ıstıyrım
1 başkan oraya neden gitti
bence nabız yoklaması yaptı
kim vurduya gitti başkan
normalde başkan arkada idi sonradan geldi
anons yapılmasaydı kımse bılmeyecektı
acaba o anda o anons edılmeseydı kım bılecektı orda oldugunu
en azından şimdi bı acıklama yaptı benı kısmen tatmın ettı
anons olmasaydı 2 gun sonra medya şişirecekti spekulusyan olacaktı en ıyısı oldu benceyorum Yap:
-
1-hacının mitinge katılmasının bir anlamda kendini bağlamak olduğunu ve olası istenmeyen durumlarda mitingine gittiği partinin aksine bir tavır koyabilirmi?ayrıca camiasının gücünden bahseden hacı camiasını bölmedimi bence adamın mitingine gidince sözünden çıkamazsın
2-hacının söylemleri eyleme dönüşmezse Trabzonspor zarar görmez mi itibarı zedelenmez mi
3- hacının mitinge gitmesi bir anlamda 2 yıldır emek veren taraftarların ve bazı gönüllülerin emeğini siyasete mal edip emek hırsızlığı değilmi?En son Helvacı61 tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:08.yorum Yap:
-
Hocam olur mu öyle şey?
Bu akşam halı saha maçından yorgun döndü. Ondan dolayıdır.
yorum Yap:
-
ender abi hasta mı? zor konusuyo gibi. deniz turunda hasta oldu heralde geçmiş olsunyorum Yap:
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
yorum Yap: