BMN Radyo | Bu Akşam 22.30 | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu | Gündem Değerlendirmesi

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilelioglu
    yanıtladı
    İlk olarak Selçuk Akgün tarafından gönderildi
    Ender abiye selamlar Peki bu cezalar verildikten sonra UEFA'nın tahkimine gitmeye cesaret edebilirlermi çünkü bildiğim kadarıyla tahkimin cezaları arttırabilme yetkisi var..
    Gitmek istemese dahi Taraftar baskisi götürür bence. Ama bir önemi yok.

..

yorum Yap:

• sanatik
    yanıtladı
    merhaba arkadaslar,

Ilk defa cep telefonu ile donliyorum bmn radyoyu.

Uefa cezayi verecek bizde rahatlayacagiz. sonra kupa ne zaman gelecek bakalim.

iyi aksamlar

Metin

yorum Yap:

• ilhan
    yanıtladı
    İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi
    Bi gün tekne turu bi gün halı saha, hayat bmn izmire güzel
    Bekleriz Cumhur

yorum Yap:

• Selçuk Akgün
    yanıtladı
    Ender abiye selamlar Peki bu cezalar verildikten sonra UEFA'nın tahkimine gitmeye cesaret edebilirlermi çünkü bildiğim kadarıyla tahkimin cezaları arttırabilme yetkisi var..

yorum Yap:

• erhank
    yanıtladı
    hosst diyin hosst diyin o köpeklere )

yorum Yap:

• Hasan Arslan
    yanıtladı
    Selamlar,iyi yayınlar..
    Geçenlerde Engin Verel'de geçtiğimiz Mart ayında İstanbul'da düzenlenen Uefa yönetim kurulu toplantısında,Trabzonsporluların Uefa yetkililerine bir dosya verdiğini ve bundan rahatsız olduğunu bunun bir ülke meselesi vs. olduğunu keyifle dinledim.

Şimdilerde ise şikebahçelilerin ceza almaları söz konusu olduğunda yürüyüş ve mail organizasyonları programı yapmalarının nasıl bir çelişkide ve acziyet içinde olduklarını görünce; ''Oh be iyi ki Trabzonsporluyum..'' dedim..

İlk günden beri söylüyoruz ve de çok az kaldı..

''Adalet kazanacak,biz kazanacağız!''

yorum Yap:

• atomantcum
    yanıtladı
    İki senedir çok nadir örnekler dışında ağzını bile açmayan anadolu takımları, fener düşerse dava filan açarlar mı? Ben hiç zannetmiyorum. Güce olan bağlılıklarından dolayı bi de üstüne üstlük bize karşı bilenecekler gibi geliyor. (Taraftarları değil yönetimleri kastediyorum)

adım cumhur evet
    En son atomantcum tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:42.

yorum Yap:

• Misafir
    Misafir yanıtladı
    İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
    Hocam olur mu öyle şey?

Bu akşam halı saha maçından yorgun döndü. Ondan dolayıdır.
    dünkü yayın çok güzeldi, ağzınıza sağlık, can kulağıyla dinledik

yorum Yap:

• oflupisiko
    yanıtladı
    1 lig degil en az 3 lig alta düşürülmeli. ptt lige düşürülseler bile içimdeki ateş sönmez

yorum Yap:

• ibo61YILDIRIM
    yanıtladı
    biri bunlara mesaj atsın da bu forma baksınlar sonrada dıysınızkı 3 saat 5 saat yayındayız az susun bız konuşalımda

yorum Yap:

• atomantcum
    yanıtladı
    İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
    Bu akşam halı saha maçından yorgun döndü. Ondan dolayıdır.
    Bi gün tekne turu bi gün halı saha, hayat bmn izmire güzel

yorum Yap:

• oflupisiko
    yanıtladı
    küme düşürülmezse yazıklar olsun.

yorum Yap:

• atomantcum
    yanıtladı
    Peki bu süreç sezon başlayana kadar çözülecek mi sizce?

yorum Yap:

• fteotdgs
    yanıtladı
    Simdi sizi dinlerken ve Atilla Dilaver'i twitter hesabindan takip ederken edindigim izlenim, gelecek UEFA kararlari sonrasi RTE'in rolunu cok onemsiyorsunuz. Bu konuda size katilmadigimi belirtmek isterim. Sadece spor, futbolla ilgili degil, diger alanlarda da dunyanin kendisine bakisinin degismesi sonucu RTE'in futbol uzerindeki golgesinin hic kalmayacagini dusunuyorum.

yorum Yap:

• Mehmet Fatih Silik
    yanıtladı
    TFF'nin yeni aciklamasini okudunuz mu bilmiyorum ama bunlar herzaman ki gibi salaga yatmaya ve her$eyden bihaber olmaya ali$mi$ durumdalar...
    Ve de inatla pisligin üstünden kalkmamakta israr ediyorlar...
    Hopa'li abimizin dedigi gibi...SIFON CEKILSIN!

Metinden bazi kisimlar...

Elbette bu dönem içerisinde futbola yakışmayan, başta federasyonumuz olmak üzere, futbol kamuoyunu rahatsız eden münferit saha olayları yaşanmış, yangına körükle gitmeyi alışkanlık haline getiren bazı odakların tahrik edici söylemleriyle tesis etmeye çalıştığımız huzur ortamına zaman zaman darbe vurulmak da istenmiştir.

Salı günü gerçekleştirdiğimiz Olağan Genel Kurul sırası ve sonrasında, bazı kulüp başkanlarımızın yapmış oldukları maksadını aşan açıklamalar, futbolumuzu yeniden bir kaos ortamının eşiğine taşımaktadır.

Bu, taraftarlar arasında bölünmelere ve olası çatışmalara yol açabilecek düzeysizliği içeren son derece tehlikeli bir gelişmedir. Öncelikle şunu belirtmekte yarar görüyoruz:

yorum Yap:

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
Yükleniyor...