BMN Radyo | Bu Akşam 22.30 | Gökhan Koç ve Ender Kuyumcu | Gündem Değerlendirmesi

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nusret
    yanıtladı
    İyi programlar geç dahil oldum sakatım Ender Abi bilir Kupa gelince Trabzon a kupa törenine gideriz her türlü...UEFA koysun bi çocuğu hele )

yorum Yap:

• ESER
    yanıtladı
    1. sinif hirsizlarin 3. sinif mafya soylemi hakkindaki dusunceniz nedir?

yorum Yap:

• gurcay
    yanıtladı
    Hayırlı akşamlar,

Fenerin alacağı cezayı tahkime götürmesi halinde aldığı cezanın aratacağını söyleyen yorumcular var. Bu durumda süreç sizce ne olur?

yorum Yap:

• Mehmet Fatih Silik
    yanıtladı
    Fenerli yöneticilerin kişi başı 15’er dakika olan savunma sürelerinin uzatılması talebi reddedildi.

Fenerbahçeli yöneticilerin sadece kendilerine itham edilen suçlar hakkında savunma verebilecekleri belirtilerek,
    “Başka konulara girmeniz, başka bir takım ya da kişi hakkında suçlamada bulunmanız kesinlikle yasaktır. Buna asla müsaade edilmeyecektir” denildi.

UEFA gercekten bunu beyan etti mi Ender abi ?

yorum Yap:

• Ilelioglu
    yanıtladı
    Tesekkürler Ender abi

O zaman bizim hicbirsey yapmamiza gerek yok. Bak dahada keyiflendim simdi.

..

yorum Yap:

• Salih Yazıcı
    yanıtladı
    öncelikle hayırlı geceler tff ve şikeciler ibrahim akın,serdar kulbilge , ekişioğlu ve mosturoğluna ceza verdikleri an bu işorda bitti sadece erteleyebilrlerdi ve onunda sonuna geldiler 58 madeyi bu günler için değiştirdiler küme düşme olmaz - 8 alırlar bence
    En son Salih Yazıcı tarafından düzenlendi; 19.06.2013, 23:52.

yorum Yap:

• BayzanTs61
    yanıtladı
    sizce ceza gelecekmi, kupanin gelecegine inaniyormusunuz, hollandadan ekrem

yorum Yap:

• Gürkan Asma
    yanıtladı
    İlhan cavcav ın ne fener ne de başka bişe umrundadır onun Allah'ı para bunu bilmeyen yok, Eğer fenerin düşmesi para kaybettirecekse Fenerin yanında, yoksa diğerlerinin o paragözün dünyası basit.

yorum Yap:

• Erman Aydın
    yanıtladı
    Kupa geldiğinde İzmir de herhangi bir organizasyon yapılacak mı?

yorum Yap:

• ibo61YILDIRIM
    yanıtladı
    Unutulmamalıdır ki; Türk futbolunu kulüpler değil, Türkiye Futbol Federasyonu yönetir.
    Aklın, mantığın, sağduyunun en büyük dostumuz olduğunu bir kez daha hatırlatmakta yarar görüyoruz.

yorum Yap:

• titanic
    yanıtladı
    Fenerin ceza alması sizce futbolumuzdaki usulsüzlükleri bititrir mi yoksa bu tür usulsüzlüklerin ortaya çıkmasını engellemek adına federasyonun daha dikkatli davranmasına mı neden olur?

yorum Yap:

• Ilelioglu
    yanıtladı
    UEFA'nin küme düsme cezasi verecegine gercekten inaniyormusunuz?

Acikcasi ben en fazla men cezasi ile yetinecegini düsünüyorum. Ondan sonrasi bize bakar. CAS'a dava acip Tahkim Kurulunun kararini bozmak lazim.

..

yorum Yap:

• oflupisiko
    yanıtladı
    avni akerde kupa töreni yapılırsa orada olacam

yorum Yap:

• Helvacı61
    yanıtladı
    teşekkür ederim...fenevin şu katılım talimatını ihlal ettiğinede değinsek nasıl olur.onunla ilgili yaptırım nedir

yorum Yap:

• atomantcum
    yanıtladı
    Fenerbahçenin açıklamalarına karşı bugün ekşi sözlükteki tepkileri okudum, kendi taraftarılarından bile bu açıklamalarla dalga geçenler vardı. Hala inananlar ise sesini çıkaramamış. Öyle bir açıklama ki neresinden tutsanız elde kalıyor, onlar da farkında.

yorum Yap:

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
Yükleniyor...