yok var izmirden dinliyom arada kesiliyor hocam
Trabzonspor Gündemi ve Şike Medyası | Konuk Murat Kuyumcu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Game Over arkadaslar. Uefa artik bunlarin istedigi gibi hareket etmiyecegi belli oluyor.
Ülkemizde ne türlü fantazi yapip cözüm arayacaklar bakip görecegiz. Sahaya yansimamisdi ilkinde simdi neler yumurtayacaklar bakalim.
Iyi Aksamlar
Metin"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" DisraeliYorum
-
-
Sportif direktörlük iki başlılık getirmez mi, sadece trabzonspor değil türkiye sportif direktörlüğü kaldırır mı. .BİZE HERYER TRABZON!!!
Bordo Mavİ
Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .Yorum
-
Sormak istediğim soru şu :
Hacıosmanoğlu kupayı alma konusunda çok iddaalı.Başkan olursam kupa gelecek duruşu sergiliyor
Bu kadar kolay alabileceği nasıl bir stratejisi olabilir?Arda Yavuz / YTÜYorum
-
adalet tesis edilseydi Trabzon Avrupa'da hak aramaz, haklarında pekala feragat ederdi.
ancak en guzel seyi yeni baskanımız soledi: aziz'in yeniden baskan secilmesi asıl tartısılması gereken. demek ki mesele sahada kazanmak olunca her turlu illegalite serbest.Yorum
-
Şike süresinde başkanımız Hacıosmanoğlu olsaydı o kupayı alamasa bile dik duruş sergilerdi..Sadri Şener nasıl Fatih Tekke transferinde nasıl çoğu taraftarı kandırdıysa şike sürecindede aynısını yapmıştır..Ben Hacıosmanoğlunun bu işin sonunu bırakmayacağını ve o kupanın er ya da geç bize geleceğini düşünüyorum..Yorum
-
-
Talip Doğan Karlıbelin iddiası dogru mu sizce? uefa tff ye yazı yolladı mı ?
yine sallıyor tdb sanki..Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
zevkle sizleri dinliyorum..saygilar
Yorum