hocam takım dediğin önce başkanla başlar ensonda malzemeciden biter taraftar dahi olmak üzere şimdi bana göre tarih yaniden yazılıyor iancımız olsun bence biz şanlı bir geçmişe sahibiz anlımız tertemiz artık taraftarında birleşip gövde gösterisi yapmalı bu iş daha bitmedi mesajını vermeli artık ( selami )
Trabzonspor Gündemi ve Şike Medyası | Konuk Murat Kuyumcu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Kongre de çok iyi hatırlıyorum seçimden önce, Hacıosmanoğlu konuşmasında Tolunay hocaya iyi bir kadro kuracağız dedi. Sizin dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Bu yaşananlardan sonra "Allah Allah ben mi yanlış anladım" dedim ama çok da iyi hatırlıyorum bu sözü söyledi başkanımız.Yorum
-
Hakikaten UEFA o yaziyi TFF'na gonderdiyse sonun baslangici demektir bu sikeciler icin. Kisa sure icersinde, corap sokugu gibi, TFF'de toplu istifalar gelecek, yeni gelen isimlerin de ilk isleri UEFA'nin kendilerinden istedikleri olacaktir bence. Ne yargitay karari, ne baska bir guc bu UEFA karari karsisinda duramaz. Hayir, yanlissam yanlissin deyin.
Yorum
-
Turgay Demir , Hakan Kulaçoğlu aklıma gelen samimi medyada destekleyen.Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
-
İyi yayınlar... Sorularımı cevapladığınız için teşekkürler.Arda Yavuz / YTÜYorum
-
Yorum
-
Arkadaş yenil geldik erken bitti
Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.Yorum
-
sadri şener gereksiz yere avrupa insan hakları mahkemesine gidip şikecilerin eline koz verince gözümden düşmüştü art niyetli olduguna inanmaya başlamıştım..
hacı başkan gereksiz hukuki hamleler yapar mı ?Yorum
-
Yaşınız büyük o yüzden Selami abi diyorum . Dilerseniz isminizi buradan değiştirebilirsiniz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum