İyi yayınlar.
Trabzonspor Gündemi ve Şike Medyası | Konuk Murat Kuyumcu
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Trabzonspor dik duruşuna 1 hafta devam etse, TFF ve dayyib Trabzonspor'u pazarlık masasına davet eder mi ?StopMatchFixing.ComYorum
-
Öncelikle Murat abiye selamlar burdan
Murat abi sence gerçekten de trabzonspor'da bir öze dönüş varmı artık siyasetten kendimizi sıyırabilecekmiyiz ?
>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
mutlaka,
ömer eyüpoğlu hamlesi ile düşünüldüğünde içte katkı sağlar
amaç yabancı transferler olmamalı. zaten başaramıyoruz.
yani fatih tekke drogbayı getirmek için değil özellikle trabzon gençlerine rol model olarak düşünmeliyiz.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
iyi yayınlar... dinlemedeyiz...elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...
...KONSANTRASYON...Yorum
-
Bir şey merak ediyorum, şu anda medyaya karşı psikolojik bir savaş veriyoruz...
Bu konuda ne düşünüyorsunuz ? Bu savaş bizim için hangi noktadadır ? Bu süreç boyunca hukuksal savaş verdiğimiz kadar da piskolojik savaş veriyoruz. Medyanın üzerimize yıktığı yükü ne kadar kaldırabiliyoruz ?
Kısacası bu psikolojik savaşın neresindeyiz ve durumumuz nedir ?En son B61 tarafından düzenlendi; 28.05.2013, 23:19.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Trabzonspor seçimleri aslında ilerde yapılacak olan belediye seçimleri içinde bir öngörü olabilir mi? Birde akp adayı usta kaybetti diye stad 5 sene sonraya kalır mı? Bu konudaki görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim,kolay gelsinYorum
-
-
konuşan kimse çok gerçekçi tebrikler.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCUYorum
-
Ligde çoğu takımın stadının yapımına bizimkinden önce başlanıcak ve biz hala stadımıza ne zaman kavuşacağımızı bilmiyoruz sizce ne olucak ??>> ŞANLI TRABZONSPORUM <<Yorum
-
BU ÇOK ÖNEMLİ;Galatasaray avukatı bir sohbette tüzüğümüzde yani dernekler yasasına göre bizim aldığımız 2.5 yıl sonra seçim olması imkansız,tek itirazda 6 ay sonra seçim yapılır dedi.Bizim seçim ne zaman insanlar bu konuda çok bilgisizYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum