Bu arada, Giray'ın kafasına 7 tane dikiş atılmış... ama çok ciddi bir şeyleri yokmuş.
BMN Radyo | Maç Sonu Yayınları! Bu akşam: 22:30 ( Fatih Küçük - İlhan Özmen )
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
İlhan'ım bende katılıyorum bu görüşüne....Kalan yabancıları üçer dörter takasla istediğimiz oyuncular için kullanalım,başka türlü bu tünelden çıkamayız...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Önümüzde sezon yapılacak tek şey 1461 den 3-4 tane futbolcu alınacak, mevcut oyuncuların % 70 lık kısmı satılacak onlardan gelen para ile 3-4 kaliteli yabancı ve yerli iyi transferle önüne bakacaksın..kalabalık bir kadro yapısına gerek yok. Geçen sezon ve bu sezon kadro genişti ne oldu? 2 maç üst üste aynı 11 le başlamadık...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
-
Mevcut kadroda Adrian'ın kesinlikle oynaması gerek . Bunun açıklaması olamaz . Fakat gelecek sezonda Adrian ile yola çıkılmaması gerektiğini düşünüyorum . Bir 10 numara transferi şart diyorum . Siz ne dersiniz ?
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Ben şahsen sene sonunda veya 1-2 sene sonra Şota'yı teknik direktör olarak görmek isterim. Sizlerin fikirleri nedir? Bence gayet makul bir teknik direktör. Adam resmen yoktan var ediyor.En son B61 tarafından düzenlendi; 12.04.2013, 22:59.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Gol atmak da sıkıntı çekiyorsun bir forvetin kadro dışı, diğeri 18 e giremiyor... oynayanları da görüyoruz...Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )Yorum
-
Adrian sağ kanatta da gayet başarılı oynuyor. Adrian sağda, ofansif orta saha olarak da Soner oynayabilir."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum