gökhandan bahsetmişken yeri değil ama milletvekilinin trabzonda şike yaptı iftiraları üzerine kulüp bir tazminat davası açarmı? kulüp tazminat davası açmazsa birleşip biz açabilirmiyiz? çıldırmamak elde değil sen beni temsilen benim verdiğim oyla beni temsilen haklarımı korumak için meclistesin utanmadan kalkıp iftira atıyorsun... yazık... bu olayı açıklamalarını nasıl yorumlarsınız?
Bu olayın iyice tadı kaçtı,
Bazı Trabzonsporlular bunu nasıl yorumluyor bilemezsiniz,
çkal sürüsü kurt un etrafını sardığında kurt bu cendereden nasıl kurtulacağını değil alacağı intikamı düşünürmüş şanlı trabzonspor umun intikam vakti çok yakın uğraştılar ama düşüremediler şimdi onlar düşünsün
çkal sürüsü kurt un etrafını sardığında kurt bu cendereden nasıl kurtulacağını değil alacağı intikamı düşünürmüş şanlı trabzonspor umun intikam vakti çok yakın uğraştılar ama düşüremediler şimdi onlar düşünsün
2 kaliteli golcüyü falan geçelim.
Sene başına dönelim.
Stoper ve golcü diye yırtındık.
Sağlam bir stoper ve nokta bir golcü almayanlar Trabzonspor'un bu yıl ki şampiyonluğuna taş koymuştur.
Bu yıl şampiyonluğa en yakın takım biz olurduk yazık..
Barışta ki yetenek bende olsa demiştin ya,onun için söylüyorum...
Barış Ksk ya kiralandığında hatırlıyor musun?Aynı uçakla gelmiştik İzmir'e...Orada ben vermiştim notunu,bu uşak adam olmayı düşünmüyor diye...Üstelik çok kilolu,kendine hiç bakmıyor,gerekli kadar antreman yaptığını da sanmıyorum,çoçuk bitik....Bu hafta ki ben gibi yani
'9'
fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Antalyaspor ve Orduspor maçlarında takımımıza bulunduğu konumu hissettirmeden ne kadar büyük bir çaniya olduklarını göstererek sonsuz desteklerini esirgemeyen Trabzonspor taraftarına teşekkürlerimi iletiyorum bu iki maçıda futbolcular değil taraftar kazanmıştır
Yorum