zeki yavruyu nasıl buluyorsunuz ??
BMN Radyo | Maç Sonu Yayınları! Bu akşam: 22:30 ( Fatih Küçük - İlhan Özmen )
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
gençlerin oynatılmaması hayati derecede kritik maçlar oynamamızla alakalıdır gibi geliyor... tolunay kafkas kalırsa önümüzde ki zsezon gençlerin yılı olucak...Yorum
-
tolunay hoca maç sonunda ben şahısların değil trabzonsporun adamıyım gitmem için başarılı yada başarısız olmam gerekir benim ağzımdan duymadığınız hiçbirşeye inanmayın dedi.Yorum
-
-
Kupada malesef feneri yenemeyiz bu sefer....Hiç umut yok mu derseniz yok derim
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Alper Potuk'tu o.....Umut'a vermişti bir pas öncesinde,atamayınca diğerini kendisi vurdu oda olmadı
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
Ben şahsen sene sonunda veya 1-2 sene sonra Şota'yı teknik direktör olarak görmek isterim. Sizlerin fikirleri nedir? Bence gayet makul bir teknik direktör. Adam resmen yoktan var ediyor.
Sorumu yinelemek istiyorum
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
-
Fatih Küçüğü hamsiköy FC'ye transfer etmek istiyorum,
Teklifim: 2 guymak ve bir kutu lahana turşusuStopMatchFixing.ComYorum
-
gökhandan bahsetmişken yeri değil ama milletvekilinin trabzonda şike yaptı iftiraları üzerine kulüp bir tazminat davası açarmı? kulüp tazminat davası açmazsa birleşip biz açabilirmiyiz? çıldırmamak elde değil sen beni temsilen benim verdiğim oyla haklarımı korumak için meclistesin utanmadan kalkıp iftira atıyorsun... yazık ulusal basındada haber olduk... bu olayı açıklamalarını nasıl yorumlarsınız?En son murat şahin tarafından düzenlendi; 12.04.2013, 23:36.Yorum
-
İyi akşamlar, iyi yayınlar.
İlhan abi şu takımın mevcut kadrosuna ilaveten gol atma becerisine, felsefesine, yeteneğine sahip ve şuan 15 civarı golü bulunan bir santraforumuz olsaydı -En basitinden Apaçi takımda kalsaydı- şuan şampiyonluk potasındaydık, çok net.Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!Yorum
-
şu kadroyla ilaveten çok iyi 2 golcümüz olsaydı puan cetvelindeki yerimiz nasıl olurdu?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum