bu paranın içinde 2007 yılı için ödenen 25 milyon tl'nin üzerinde temettü ödemeside var... yani 50 milyon zarar değil 25 milyon civarı zarar var. buda yanlış trasferler ile oyuncu ödemelerinin hatalı planlaması ayrıca maç kazanılmaması ile gelirlerin düşmesi vs gibi nedenler var...
BMN Radyo | Fatih Küçük ve Ender Kuyumcu ile Maç Sonu Gündem
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Kadro ederimizin düşmesiyle de büyük zarar ettik.
Topçuların tamamı TS'nin yatırımıdır ve neredeyse tüm yatırımlarımız iflas etti.StopMatchFixing.ComYorum
-
Ender abi bizde Bridge Together dedik bugün
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
1461 in samsun metroya satılması olayı tamamen asparagastır. zira metronun sahibi galip öztürk şu anda hapiste metro zor ayakta duruyor...En son murat şahin tarafından düzenlendi; 31.03.2013, 22:43.Yorum
-
Özetle yönetilmiyoruz, idare edimeye çalışıyoruz. Trabzonspor yakın zamanda sermaye artırımına gidecektir, başka türlü kurtulamayız1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Daha fazla batırmadan şu klübün yakasını bırakıp gitsinler...'9'fatih tekke
-
-
bizler trabzonda doğup buyumedık ama trabzonspor askıyla yetiştik,yasadıgımız sehırlerde federasyon ve pfdk hakkında suç duyuruları yaptık peki bu yönetim benzer bir hareket yaptımı?ancak sessizce durdular saçma sapan espri yaptılar.böylemı kulup yönetılırYorum
-
Onur'un iyi bir paraya satılmasını bende istiyorum...Ama bu parayla kendi beceriksizlikleri sebebiyle oluşturdukları borçlarını ödeyeceklerse o para tek kuruşuna kadar haram olsun...
Şampiyonlar liginden gelen çuvalla para hiç edildi zaten...'9'fatih tekke
-
Bu para bizi hep bozayy...Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
Nazım Hikmet
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Yorum
-
Kasımpaşa'da da yoktu ... Şampiyonluk yaşamış takımlara verilen bir görevmiş bu olimpiyata katkı sunma saçmalığı...'9'fatih tekke
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum