BMN Radyo | Fatih Küçük ve Ender Kuyumcu ile Maç Sonu Gündem

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Erbay
    • 05.08.2004
    • 15458
    • Öğrenci
    • İstanbul

Düşünülen, hayal edilen: Önde basan, ceza sahasına çok adamla giren, kanatları sağlı sollu kullanan Trabzonspor.

Gerçek: Kendi evinde kapanıp, zaman geçiren, top peşinden koşturulan Trabzonspor.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Gökhan Koç
      Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
      • 4725
      • Mühendis
      • İstanbul

Henrikenin yanımı ?

Beyler o adama hiç güvenmeyin, bugün kendi bile şaşırdı yaptığına,

Tesadüf diyin geçin
      StopMatchFixing.Com

Yorum

• Gökhan Koç
        Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
        • 4725
        • Mühendis
        • İstanbul

Bu futbolcuların transferinde Hoca eğer danışmanlık yaptıysa, yahut ekonomik bir fayda elde ettiyse, kimin oynayıp oynamadığı tartışılır !!!!

Şenol hoca bu sebepten girmiyordu bu işlere
        StopMatchFixing.Com

Yorum

• cerasus
          • 27.08.2007
          • 3725
          • Almanya

Söylediklerinizi hic yakisik bulmuyorum. Kisisel menfaat derken bu konuyu acar misiniz? Kendi baskanimiza, kendi yönetimimize böyle ithamlar yapmak hic dogru degil. 1-2 milyonluk oyunculara 4 milyon verdiler de paranin yarisini cebe mi attilar? Becerisiz diyebiliriz ama hirsizlik yakistirmasi hic ama hic hos degil.

Yorum

• ilyas BAHADIR

Trabzonspor son 9 ayda 50.2 Trilyon lira zarar yaptı. Bunun nedenini normal yollarla açıklayabilen varsa beri gelsin.
            1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
            Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• Gökhan Koç
              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
              • 4725
              • Mühendis
              • İstanbul

İlk olarak ilyas bahadır tarafından gönderildi
              trabzonspor son 9 ayda 50.2 trilyon lira zarar yaptı. Bunun nedenini normal yollarla açıklayabilen varsa beri gelsin.
              StopMatchFixing.Com

Yorum

• ilyas BAHADIR

Brozek kardeşler TS'ye açtıkları davayı kazanmışlar. 150bin €
                1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
                Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..

Yorum

• tarsus

yönetim madem bu kadar kabiliyetli becerikli ise cl den gelen paralara ragmen neden bu kadar borç batagındayız!neden hisse satarak ayakta kalıyoruz!buraktakiyediğimiz kazıkdaki gibi milyon euroyu getiren alır maddesi onurda neden hala var!!!o maddeyi kaldırmak çokmu zor?yönetimi kim savunuyorsa resmen ihanet içindedir

Yorum

• ilyas BAHADIR

TS Sevilla'ya 150bin€ ödeyebilir. Zokora transferinde Sevilla sözleşmeye ŞL maddesi koymuş,TS ben eleme turunda elendim demiş ödeme yapmamış

Yorum

• MuratJ
                      • 12.01.2009
                      • 5707
                      • Avrupa Diğer

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi
                      Söylediklerinizi hic yakisik bulmuyorum. Kisisel menfaat derken bu konuyu acar misiniz? Kendi baskanimiza, kendi yönetimimize böyle ithamlar yapmak hic dogru degil. 1-2 milyonluk oyunculara 4 milyon verdiler de paranin yarisini cebe mi attilar? Becerisiz diyebiliriz ama hirsizlik yakistirmasi hic ama hic hos degil.
                      bense söylenenleri çok eksik buluyorum. paraların yarılarından çoğunu ceplerine attılar, güzel amaçlarıyla yedirdiler. bu sorunun cevabı. bu yönetim başkanıyla birlikte nice hakaretleri hakediyor. Trabzonspor'u bilinçli ve programlı bir şekilde küçülttüler. onurunu, şerefini sattılar burak, selçuk, egemen olaylarıyla. 25 milyon euro şampiyonlar ligi geliri var sapara ve vittek alınıyor 500bin euro ya. geçen sene play off gelirleriyle nereden baksan 50-60 trilyondan fazla gelir var takıma. nerede bu para ? nerede bu paralarda seneye feda diyeceğiz nerdeyse ? bunlara hırsız demek en kibar tabirdir. kendilerini Trabzonspor haini olarak görüyorum. bunu söylemektende çekinmem.

Yorum

• Alihan Ertürk
                        • 28.06.2008
                        • 22167
                        • Öğrenci
                        • İstanbul

Nevzat Aydın nerelerde?.. Gören oldu mu son zamanlarda.

Yorum

• ilyas BAHADIR

1-Trabzonspor geçen sene bu dönemde 8mioTL kar bildirmişti 12 ayda 50mioTL zarara dönüldü.
                          2-Trabzonspor'un sezon başında 81mTL olan banka borcu 9 ayda 108mTL'ye çıktı.
                          3-Trabzonspor'un vergi borcu sezon başında 38mTL'yken 9 ay sonunda 57mTL seviyesine yükseldi.
                          4-Trabzonspor sezonun ilk 9 ayında kazandığı her 100TL'nin 140TL'sini futbolculara verdi. 9 aylık futbol takımı maaşları 66,2mioTL
                          5-Trabzonspor geçen sene bu dönemde 105,3mioTL gelir elde ederken bu sezon rakam 47,2mTL'ye düştü aradaki fark 56mTL ŞL geliri.

Yorum

• cerasus
                            • 27.08.2007
                            • 3725
                            • Almanya

Yanlis anlamis olabilirim söylediklerinizi. Hirsiz tabirini kullanmadiniz ama ima oraya gitti. Yanlis anladiysam özür dilerim. O menejer olaylari bildigimiz becerisizlik ve profesyönel bir yöneticilik anlayisi olmadigidir. Yani menejerlerin eline düsüyorlar, onlar da at kosturuyorlar istedikleri kadar. Bu kadar basit. Yoksa o menejerler onlarin amca ogullari degil veya kendi ceplerine indirmiyorlar ki zaten o sike meselesi ciktigi zaman bizim kulübün bilgisayarlarini almislardi. Faturalarda cikardi bir uyusmazlik olsaydi. Lütfen o yüzden daha iyi niyetli olalim.

Yorum

• Gökhan Koç
                              Trabzonspor Kongre Üyesi

• 22.03.2009
                              • 4725
                              • Mühendis
                              • İstanbul

İlk olarak alihan tarafından gönderildi
                              Nevzat Aydın nerelerde?.. Gören oldu mu son zamanlarda.
                              Hugh Hefner'ın doğum günü partisine gitmiştir o
                              StopMatchFixing.Com

Yorum

• MuratJ
                                • 12.01.2009
                                • 5707
                                • Avrupa Diğer

bu peşkeşçi yönetim geçen sene edinilen yaklaşık 70-75 trilyon hatta çok daha da fazla geliri ne yaptı ? ne yaptı da feda diyecek duruma geldik ? şu koca gelirin akıbeti ne oldu ben tüm mantığımı zorlamama rağmen buna anlam bulamadım. hadi söyleyiverin. bi icraat görmedik nerede en gelirli geçen sezonda ki o paralar? barış özbek'e yılda 1 milyon euro üstüne imza attıranlar egemen, selçuk, burak'ı peşkeş çekiyor ?
                                En son MuratJ tarafından düzenlendi; 31.03.2013, 22:30.

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...