her maçtan sonra inşallah haftaya iyi oynarız diye diye kendimizi kandırdık.olmayan oyun sistemimizle turkiye kupasını kazanabilirmiyiz?insallah alırız diyoruz ama hayal gibi duruyor şu kadro yapısıyla
BMN Radyo | Fatih Küçük ve Ender Kuyumcu ile Maç Sonu Gündem
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
Onur bu takımdan ayrıldığı an Trabzonspor resmi olarak küçük takım olduğunu ilan eder. bu yaz için konuşuyorum. peşkeşçi yönetimin oyununa gelerek kurulabilecek laf ve mantık bunlar. büyük olup büyük düşünmek gerekir. seneye onur olacak bu takımın kalesinde buna göre planlama yapıp laflar etmeliyiz. büyük takım kalitesinde kadro kurulmalı kalesinde onur olmalı. burada yol yapma çalışmalarına istemli veya istemsiz başlayarak peşkeşçi yönetimin ekmeğine yağ sürmeyin.Yorum
-
ÜLKER'e rest çeksek hiç bir şey kaybetmezdik.. Çünkü bildiğiniz gibi fenerbahçe ve galatasaray hariç diğer 3 takımdan desteğini çekeceğini açıklamışlardı birkaç gün önce.
Olmadı.. Yapamadılar.. Her zamanki gibi !Yorum
-
soner hala daha yolun başında. alacak çok yolu var. alper şu haliye selçuk inandan daha önemli bir ortasaha benim için. 5 milyon euro en az değeridir. istemekle haklılar. almak zorundayız. alper'i alamazsak belimiz bu ligde kolayına doğrulmaz. yeni kaliteli yerli iskeletin yolu bence "onur kıvrak-aykut demir-alper potuk-yusuf" tan geçiyor.
alanzinho'lu takas ve para çok güzel olur. 4 milyon euro ve alanzinho gözümü kırpmadan veririm.
colman kaliteli bir takımın her zaman en önemli parçalarından biri olmuştur her zamanda olur. colman değerli şehre uyum sağlamış bir isim. uzun yıllar burada devam etmeli.Yorum
-
Dinleyenlere teşekkür ederiz.Yorum
-
-
Onur bu takımdan ayrıldığı an Trabzonspor resmi olarak küçük takım olduğunu ilan eder. bu yaz için konuşuyorum. peşkeşçi yönetimin oyununa gelerek kurulabilecek laf ve mantık bunlar. büyük olup büyük düşünmek gerekir. seneye onur olacak bu takımın kalesinde buna göre planlama yapıp laflar etmeliyiz. büyük takım kalitesinde kadro kurulmalı kalesinde onur olmalı. burada yol yapma çalışmalarına istemli veya istemsiz başlayarak peşkeşçi yönetimin ekmeğine yağ sürmeyin.
Kimsenin ekmeğine yağ sürdüğüm yok,Kendi düşüncemi belirtiyorum...Tolga bu takımın kaptanıdır ve kaleye geçtiğinde her zaman ona güvencem tamdır...1461 Trabzon'un kalecisi Fatih'i de A takıma alıp kadroda Zeki Ayvaz ile birlikte kale mevkisini sağlama almış oluruz...
Sizin düşüncenize göre kalede Tolga olursa veya Zeki veya Fatih bizim kadromuz büyük takıma yakışmayan bir kadro olacak...Ben kalecilerimizin hepsine güveniyorum,kalede uzun yıllar sorun yaşamayacağız...Onur da Avrupaya bizi de onurlandıracak bir takıma pekala gidebilir...Bonservis bedeli de en az 9 milyon Euro olmalıdır...'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.Yorum
-
-
Önceden hangi saatde baslayacagi bildirilseydi bende dinlerdim...ama maalesef kacirdim...kayidedildiyse dinlerim seve seveYorum
-
Özel konuk olmayan programlarımızda yayın kaydı almıyoruz.
Bu yayının da kaydı yok bu nedenle.
Birkaç gün içinde yayın akışı paylaşılacak ve hangi gün kimin saat kaçta yayın yapacağını ezbere bileceksiniz.
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum