trabzonspor kendi pisliklerinden arınsın o zaman, bu oyuncuların hiç biri trabzonspordan büyük değil!
BMN Radyo | Ender Kuyumcu ile Söyleşi ...
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Benim sözlerimin Ertuğrul Sağlamın çıkardığı topçularla hiç ilgisi yok.Yorum
-
Sadece takım,teknik kadro ve yönetimde değil camiada da revizyona gidilsin. Eski futbolcularımız bile değişsin mümkünse. (Bu espriyi bir yerden duymuştum sanki)En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 00:08.Yorum
-
Bir söz daha Ertuğrul Sağlam'ı elemelerden sonra Milli Takımın başında görürseniz şaşırmayın.Yorum
-
Ama iste sorun olan da o kültür farki. O kültürü ariyorlar Trabzon'da. Avrupa sehirleri üc asagi bes yukari birbirine benzer. Adamlarin cogu zaten sonradan görme zengin. Bunlarin mentalitesi belli. Ve bu mentaliteye uygun yapilari var Avrupa sehirlerinin. Ancak Türkiyenin Anadolu'da olan sehirleri bu kültürü veremez.
Istanbul ve Izmir disinda verebilecek baska bir sehir de yok bana kalirsa.En son cerasus tarafından düzenlendi; 20.03.2013, 00:18.Yorum
-
hepsinin cocugu bile olsa 10 kisi icin okul acamazsiniz ki.yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
Klose'nin okul yüzünden gelmediği söylenmişti.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum