ağır konular var yine. hiç bana göre değil.
BMN Radyo | Ender Kuyumcu ile Söyleşi ...
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
-
Sen git azize kiyak yasa tasarisina imza at. hakkini savunman gerekirken cik milletin trenine vagon ol. git tupcuye destek ver ondan sonra yalandan adalet iste.. uefa da Trabzonspor yonetiminin yalandan dumenden icraatlarini gorunce fb TS ayrimi yapmayip kirli Turk futbolu ayari cekti ve kendince vermesi gereken cezayi verdi.Yorum
-
Ben de zaten senol gunes diye sormustum sonunu okumadiniz, ama boylece fikrinizi ogrenmis oldum. Sonuna kadar katiliyorum. Bunun icin bir sey yapilamaz mi? Taraftar senol gunes'i getirtemez mi?yattara tribününde maç izlemiş çocukYorum
-
-
-
-
mustafa reşit hocanın eksiği nedir arkadaşlar, süper lig tecrübesi de bu lig gereksiz zaten bence...mustafa reşit akçay dururken, lütfen!!Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...Yorum
-
-
-
iyi de abi ertuğrul sağlam'ın bursaspordaki transferlerinin büyük bölümü başarısızdır...Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...Yorum
-
Bu Ertuğrul Sağlam muhabbetini hiç sevmedim umarım bu kulübün kapısından hiç girmezYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

siz dediniz.
Yorum