BMN Radyo | Ender Kuyumcu ile Söyleşi ...

Daraltma

Unconfigured Ad

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ESER
    • 20.07.2008
    • 9828
    • Avrupa Diğer

levent bicakci bu kulubun neden avukati arkadas? bu adam mi Trabzonsporun cikarini dusunen baskan???

Yorum

• atomantcum
      • 27.04.2005
      • 3955
      • Mühendis
      • Ankara

Evet sorunu artik herkes tespit etti, seneye de bu yonetim cok buyuk ihtimalle olmayacak. Son 30 yildir yasananlar devam etmesin diye sizce nasil bir yonetim gelebilir? Taraftarin destekledigi, guvendigi, sadece hizmet icin gelebilecek biri var mi? Simdi normalde bu dusunce cok utopik olurdu:
      1- Bu niteliklere sahip biri olmazdi
      2- Olsa bile halktan destek gormezdi
      3- Destek gorse bile kendine bir ekip kuramazdi.

Fakat bugun bunlari dusundugumuzde aklimiza hemen Senol Gunes geliyor. Senol Gunes, boyle bir hareket baslatilirsa baskan olamaz mi? Illa zengin mi olmak lazim, insaatci mi olmak lazim kulup baskani olmak icin? Ozkan Sumer ornegi yok mu onumuzde?
      yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• S.ÖZKAN
        Trabzonspor Kongre Üyesi

• 01.01.2012
        • 3748
        • Elektronik Teknikeri
        • İstanbul

TAV Sani ŞENER in değil SANİ ŞENER CEO su TAV ın.Şike davasında adı geçen şb kongre üyesi bir adam TAV ın sahibi.

Yorum

• Oğuz B.
          • 18.09.2006
          • 9407
          • Asya Diğer

Ender abi, kesinlikle haklısın ama şu anda ülkemizde dediklerinizi yapacak ve bu kulübün başkanı olarak seçilecek hiç kimse yaşamıyor bu kainatta. Sadri Şener'i savunmuyorum ama RTE'nin karşısında durabilecek hiç kimse yok. Ne yazık ki böyle. Son 10 yılda RTE'nin karşısında yer alan herkes yok edildi. Medyadan, orduya kadar.
          Keşke çıkarsız bir başkanımız olsa ama bu imkansız. Bu ülke namuslu insanlara yaşama imkanı tanımıyor.
          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• Kader KORELİ
            • 13.07.2008
            • 7286
            • Almanya

Fatih Akın'ın Trabzonspor için bir belgesel sözü var, ondan önerdim. Son filmi Trabzon'la ilgili bir belgeseldi zaten. Cannes'da gösterime girdi. Bir diğer belgesel projesinde Trabzon boksu da yer bulacak.

Sibel Kekili çok alakasız.

Bir şey söylememesinin sebebi bence olaylardan habersiz olması. Ondan diyorum zaten önüne getirip anlatmalı.
            En son Kader KORELİ tarafından düzenlendi; 19.03.2013, 23:14.

Yorum

• kalavara
              • 18.01.2007
              • 3058
              • öğrenci
              • Sakarya

abi sporda adaleti sağlayamayan ülke hangi işi becerir???
              Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
              my name is onur....
              Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• S.ÖZKAN
                Trabzonspor Kongre Üyesi

• 01.01.2012
                • 3748
                • Elektronik Teknikeri
                • İstanbul

Siyasilerin esnaf ziyaretlerinde esnafın siyasetçilere tepki gösterme imkanı yok çünkü adamın dükkanını mühürlemek egemen siyasi gücün iki dudağı arasında.

Asıl tepki göstermesi gerekenler güçlü olanlar ama onlar uyuyor.

Yorum

• Kader KORELİ
                  • 13.07.2008
                  • 7286
                  • Almanya

3 Temmuz’dan bu yana yaşanan süreçte mağdur edilmiş bir camianın fertleri olarak, bize karşı yürütülen kara…

11 Mayıs 2012

3 Temmuz’dan bu yana yaşanan süreçte mağdur edilmiş bir camianın fertleri olarak, bize karşı yürütülen karalama kampanyalarının ayyuka çıktığı,

Medya organlarının bize karşı ısrarla üç maymunu oynayıp, uğradığımız haksızlıkları gözardı etmesini protesto etme amaçlı bir çalışmaya ihtiyaç duyduğumuz,

Şike skandalının sulandırılıp, yasalarla örtbas edilmeye çalışıldığı,

Sırf Fenerbahçe’yi aklamak adına Trabzonspor’u temsil eden kişilerin ve Trabzon insanının linç edildiği,

Güce tapan yalakaların yanında satılık kalemleri görmekten sıkıldığımız,

Çok sevdiğimiz ülkemizdeki adalete dair umutlarımızı yitirdiğimiz,

Şu utanç dolu günlerde…

Fatih Akın’a daha önce vermiş olduğu film ya da belgesel sözünü hatırlatarak.

Haklı Trabzonspor direnişini dünya kamuoyuna tanıtmasını diliyoruz.

“Trabzonspor’a 5 yıl veriyorum. Kesinlikle şampiyonluk kupasını alacak.”

(Fatih Akın- 2007)

Yorum

• Hasan YAYLI

40 tl idi Şampiyonluğa oynadığımız sene o stadda ki bilet fiyatı...
                    '9'
                    fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• cerasus
                      • 27.08.2007
                      • 3725
                      • Almanya

Sayin Ender Kuyumcu'nun Emre sokakta iyi adam ve sikecilerin Manisa ile olan "adaletli" anlasmasi benzetmeleri beni kirip gecirdi. Tesekkürler, Allah sizi de güldürsün.

Yorum

• Hasan YAYLI

O gerçek sanırım İlhan,ben video yu izledim...
                        '9'
                        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Kader KORELİ
                          • 13.07.2008
                          • 7286
                          • Almanya

Kura çekiminde İnfantino kapın ön ayağına dört beş defa uzanıp bir düğmeye basmaya çalışıyor. Burda anlattım: http://www.forum.bordomavi.net/showp...stcount=238320 İsteyen bakabilir.

Yorum

• Serdær

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• atomantcum
                              • 27.04.2005
                              • 3955
                              • Mühendis
                              • Ankara

Abi Ahmet Cakar'in yaptigi soytarilik gozunuzu seveyim, orda bildigin bakarak tutuyo guya karistirip oyle cekiyo topu. Ciddiye almaya degmez. Kuralarda bisey yapiliyor mu bilemem ama o programda yapilan sirf sovdu baska bisey degildi yani

Bu arada yukarida da sormustum arada kaynamasin proje islerim var ama sizi dinliyorum su konudaki fikrinizi merak ediyorum gercekten:

Evet sorunu artik herkes tespit etti, seneye de bu yonetim cok buyuk ihtimalle olmayacak. Son 30 yildir yasananlar devam etmesin diye sizce nasil bir yonetim gelebilir? Taraftarin destekledigi, guvendigi, sadece hizmet icin gelebilecek biri var mi? Simdi normalde bu dusunce cok utopik olurdu:
                              1- Bu niteliklere sahip biri olmazdi
                              2- Olsa bile halktan destek gormezdi
                              3- Destek gorse bile kendine bir ekip kuramazdi.

Fakat bugun bunlari dusundugumuzde aklimiza hemen Senol Gunes geliyor. Senol Gunes, boyle bir hareket baslatilirsa baskan olamaz mi? Illa zengin mi olmak lazim, insaatci mi olmak lazim kulup baskani olmak icin? Ozkan Sumer ornegi yok mu onumuzde?
                              En son atomantcum tarafından düzenlendi; 19.03.2013, 23:26.
                              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• S.ÖZKAN
                                Trabzonspor Kongre Üyesi

• 01.01.2012
                                • 3748
                                • Elektronik Teknikeri
                                • İstanbul

şenes erzik geçen yıl sonunda bütün takımlar tam olarak avrupa kupalarına katılacağız ama önümüzde ki yıl bunun artçıları olacak demişti.bence bu yıl ceza gelecek

Yorum

Content Ads

Daraltma

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...