BMN Radyo | Bursaspor Maçı Öncesi Yayını
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
yapanın yanına kar kalıyor!!
AZİZ YILDIRIM’ın müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 21 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 21.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiş... bu konuyu irdelermisiniz?Yorum
-
Üniversitede okurken devlet yurdunda kalıyordum.Çok zayıftım.47 kiloydum.
Yurda,Kızılay geldi kan toplamak için.
Kan vermek için ben de gittim.
Oğlum sen ne diye kan veriyorsun ,bizim sana kan vermemiz lazım demişlerdi
Kan bağışı dediniz,aklıma bu anım geldi
Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...Yorum
-
ahahahaÜniversitede okurken devlet yurdunda kalıyordum.Çok zayıftım.47 kiloydum.
Yurda,Kızılay geldi kan toplamak için.
Kan vermek için ben de gittim.
Oğlum sen ne diye kan veriyorsun ,bizim sana kan vermemiz lazım demişlerdi
Kan bağışı dediniz,aklıma bu anım geldi
güzelmiş
Yorum
-
Gökhan niye ifşa ediyorsun arkasından konuştuğumuzuYorum
-
MADDE 39 - HAKEM SOYUNMA ODASININ VE KORİDORLARININ
GÜVENLİĞİ
(1) Akredite olmayan kulüp yöneticileri hakem soyunma odası koridorlarına girmeleri halinde
21 günden az ve 45 günden çok olmamak üzere hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılır.
(2) Kulüp yöneticileri hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı harekette
bulunmaları halinde 45 günden az ve 90 günden çok olmamak üzere; hakarette bulunmaları
halinde ise 90 günden az 180 günden çok olmamak üzere hak mahrumiyeti cezası ile
cezalandırılır.
(3) Kulüp yöneticileri hakem soyunma odasında sportmenliğe aykırı harekette bulunmaları
halinde 90 günden az ve 180 günden çok olmamak üzere, hakarette bulunmaları halinde ise
180 günden az 360 günden çok olmamak üzere hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılır.
(4) 2. veya 3. fıkra hükmünü ihlal eden kişilere ayrıca Süper Lig kulübü yöneticileri için
15.000.-TL’den 75.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den
35.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar,
3. Lig kulübü yöneticileri için 2.500.-TL’den 5.000.-TL’ye kadar para cezası verilir. Futbol Disiplin Talimatı 8
(5) Eylemlerin aynı zamanda akreditasyon talimatına aykırılık teşkil etmesi halinde bu nedenle
de ceza verilir
burdan nasıl 21 gün ceza verilmiş çok ilginç, bu hukuksuzluğun önüne geçmek için yapılabilecek hiç bişey yok mu?Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum