BMN Radyo | Bursaspor Maçı Öncesi Yayını
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BMN Radyo | Bursaspor Maçı Öncesi Yayını
En son Gamze tarafından düzenlendi; 14.03.2013, 17:12.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarEtiketler: Yok -
İnşallah bu kez adam akıllı dinleyebilme fırsatım olur. Her seferinde bişeyler çıkıyor."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"Yorum
-
-
Evet öyle yazıyor
En son ilhan tarafından düzenlendi; 14.03.2013, 15:48.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
-
-
İnşallah kayıt yapılır. Çok güzel bir sohbet olacağı kesin. Sürpriz konuk acaba ne kadar sürpriz.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツYorum
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." CesarYorum
-
-
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum