📱 BMN Whatsapp Grupları Açıldı!
Forumun yerini tutmaz biliyoruz ancak, daha hızlı iletişim için Whatsapp Grupları oluşturduk.
uye.bordomavi.net adresinden forumda kayıtlı e-posta adresinizi ve şifrenizi kullanarak giriş yapabilirsiniz.
sevgili gökhan madem futbolcularla görüşme imkanımız var futbolculardan şöyle birşey talep etsek çokşeymi istemiş oluruz...
bursa maçı başladığında futbolcularımız dizlerinin üzerine çökse ve bir dakika boyunca futbol oynamayarak şike protestosu yapsalar böylece sesimizi bütün dünyaya duyurmuş oluruz...
daha önce avrupada kulupten parasını alamayan futbolcular böyle bir protesto ile seslerini bütün dünyaya duyurmuşlardı...
sevgili gökhan madem futbolcularla görüşme imkanımız var futbolculardan şöyle birşey talep etsek çokşeymi istemiş oluruz...
bursa maçı başladığında futbolcularımız dizlerinin üzerine çökse ve bir dakika boyunca futbol oynamayarak şike protestosu yapsalar böylece sesimizi bütün dünyaya duyurmuş oluruz...
daha önce avrupada kulupten parasını alamayan futbolcular böyle bir protesto ile seslerini bütün dünyaya duyurmuşlardı...
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Ses geliyor, arada bir gidip geldi. Sayfa yenileyince geldi.
yasamak sakaya gelmez büyük bir ciddiyetle yasayacaksin bir sincap gibi mesela,yani yasamin ötesinde disinda hiç bir sey beklemden yani tek isin gücün yasamak olacak....
ölümüne ....BORDOMAVI...
Yorum