Sadri Şener ilk başta telefon geldi satmak zorunda kaldık dedi. Ama geçen gün Şenol Güneşle konuştum seneye erenide sercanıda A takıma almayacağım demiş bu yüzden satmış güya. Ne dediğini bende bilmiyorum.
Sadri Şener aralıkta ki kongreye kadar istifa etmeyeceğini söylüyor. Ama ben bu yönetimle bir transfer dönemi daha geçirirsek bir kaç seneyide çöpe atmış olucaz. Sizce sezon sonuna kadar gitme ihtimali var mı yönetimin?
Sadri Şener her ne kadar şike çalışmalarını baltalasada gitmesinin kötü bir yönü olur mu?
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Gökhan, hadi gene iyisin. Mikrofon işinide hallettik
Ender, Trabzon'da para veripte maça giden ne kadar taraftarımız var ki? Kulüp hepsini bedavacılığa alıştırmış. vakti zamanında fındık harmanından fındık çalar satar da Trabzon maçına giderdik. Ey gidinin Trabzonsporu eyyy.
Sizleri yakalamışken forum ile bi isteğimi dile getirmek istiyorum.. Ana sayfadaki her haber için ayrı bir forum tartışma linki açılsın.. artık şikeci medyadan haber okumaz oldum ts haberlerini forumdan takip ediyorum.. yorumlarımızda yazmak istiyoruz
Yorum