İnternetimde sıkıntı olduğu için yayından ayrılmak zorunda kaldım. Sorularla zorlayayım
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Ender beyin yaptigi bir cok yoruma katilmamakla beraber bir soru sormak istiyorum:
Kendisi acaba yönetime girmeyi düsünüyor mu veya her hangi bir sekilde bir calisan olarak?
Ben kendisi görmek isterim acikcasi her hangi bir pozisyonda.
Not: Berke Gayretli kardesimize ayip ettiginizi düsünüyorum bu arada.
yonetim fb lehine alinmis kritik kararlara destek verdi bu surecte. Azize ozgurluk yasa tasarisinda inkar edip attigi bir imza var,
Demiroreni desteklemesi var. Uefa taraftarinin feryadina bakar mi bakmaz mi bilmem ama kim olsa Trabzonspor yonetiminin savunmadigi bir olayi onemsemezdi.
Ayip olarak kastim söyle idi, kendisini yayina aldiniz ama iki laf söyleyemeden abisini istediniz. Sonra da yayindan ciktilar. Bence yakisik olmadi ama ben cok hassasim galiba.
Ender beyin bir cok yorumunu burada okudum ve bir coguna katilmadigimi hatirliyorum. Simdi tam olarak hangi konularda oldugunu söyleyemeyecegim ama kendisinin konularina yorum yazdigim da oldu. Orda ne gibi katilmadigim yaziyor ama önemli degil bu konular. Sadece bir cok seyi cok sivri ele aldigini düsünüyorum. Önemli olan ama mücadelesi ve o bakimdan kendisine imreniyorum.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum