Ağzınıza sağlık. En çok seyredildiğini iddia eden spor programından daha çok zevk alarak dinledik sizi. Iyi geceler. . .
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
-
Fransa olmadigi kesinHER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!Yorum
-
İyi geceler ilk defa dinledim bundan sonra kaçırmam. Birazdan yemek yer maça kadar uyumam ben siz ataşehirde kahvaltı yapın ohh
Yorum
-
Teşekkürler her şey için . Ağzınıza sağlık . Yarın Ender abinin takımına başarılar halı sahada
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Kutluyorum sizi hakikaten müthiş adamlarsınız varolun.Yorum
-
Yayın için teşekkürler. Yayın daha erken de başlasa da yine bu saat bulunur bence . Biraz daha fedakarlık yapacaksınız artık
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
Yorum
-
Cokgüzel Bir yayinda Ilk defa dinledim sizi Bundan sona kacirmam Insallah Iyi geceler Size deGitme demek cok da Zor olmamaliYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum