Yattaranin orhan ak'a yaptigini insan insana yapmazdi
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bu mesajdan da görüldüğü üzere takım futbol oynamıyor, biz de kim kime sus dedi, sahada kim kiminle konuşuyor bunlara dikkat eder olduk baktık atak felan yapamıyoruzO gözüme çarpmamıştı abi, yani eğer böyle bir şeyi Emre yaptıysa bu da büyük bir saygısızlık. Yani saha içi diye geçiştirip gidemeyiz.
Sonuçta bu bir kere olur iki kere olur. Üç ve dörtten sonra terbiyesizliğe giriyor.
Bu hareketlerine bir ket çekmeliler.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Yorum
-
Benim başkanlık için önerim Metin Mollasalihoğlu'dur.Bu 1461 Trabzon projesi çok etkili olabilir.Adaylığını koymayı düşünüyor mu acaba?Kadir Has ÜniversitesiYorum
-
Bana göre Tolunay Hoca'nın yaptığı en yararlı iş, futbolcu izleme komitesini kapattırması olmuştur .Yorum
-
Aslında isin özü bizlerin kimseye güveninin olmaması.Takimin %80 trabzonlu olsun ki kafamızda soru işareti kalmasın.Hic güvenimiz yok bu sisteme.Yorum
-
kulübe üye olunmalı. üye olarak demokratik bir yaklaşım ve kulübe yön verecek kararlara bu şekilde müdahele olunmalı.Yorum
-
-
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yayın çok sık kesiliyor, bir tek bende mi böyle?Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
İyi yayınlar arkadaşlar.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum