Şuan futbolcularımızın bir çoğu seneye bu takımda olmayacak bu yüzden hocanın onları motive edebilmesi çok zor. Ben taraftar olarak kendimi çaresiz hisediyorum, umarım çıkarız bu bataklıktan.
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
1999-2002 sezonları arasını gören adama bu sezonlar koymaz
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Bu arada Olcan'ın takım içinde kendinden küçük/büyük kişilere yaptığı tutarsız hareketleri nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Yani ben Emre'ye bir maçta sus işareti yaptığını gördüm. Böyle bir şey yapması karşısında ki takım arkadaşınında motivasyonunu düşürür,kendisininde motivasyonunu düşürür.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
Olcan'ın bu hareketlerine ket çekmesi gerekmez mi ?En son B61 tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 23:37.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Bir baslikta Haciosmanoglu baskan olursa yapacagi ilk is takimin basina Fatih Tekkeyi teknik direktör olarak getirmek oldugunu söylüyor. Ne diyorsunuz bu konuda?
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has HacipYorum
-
1461 Trabzon'daki oyuncularımızdan Mehmet Sıddık İstemi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Geçen sezon Körfez FK - 1461 Trabzon maçında izlemiş çok beğenmiştim, Sercan ile Eren gittikten sonra daha fazlada forma şansı bulmaya başladı.Bir Avuç Genç Yürek Yazdı BORDO MAVİ Destanını.Yorum
-
Aynı Emre de Adrian'a sus işareti yapmıştı, rüzgar eken fırtına biçer BerkeBu arada Olcan'ın takım içinde kendinden küçük/büyük kişilere yaptığı tutarsız hareketleri nasıl değerlendiriyorsunuz ?
Yani ben Emre'ye bir maçta sus işareti yaptığını gördüm. Böyle bir şey yapması karşısında ki takım arkadaşınında motivasyonunu düşürür,kendisininde motivasyonunu düşürür.
Bu konuda ne düşünüyorsunuz ?
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - TrabzonYorum
-
Yorum
-
dibine kadar Trabzonspor sonunda kadar BMN. bu sıkıntıdan bizi sadece ve sadece Trabzonsporluluk ruhu çıkaracak o da.Adbullah karmil,zeki yavru ve o ruhu taşyanlar olacak yerli yabancı.Yorum
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
O gözüme çarpmamıştı abi, yani eğer böyle bir şeyi Emre yaptıysa bu da büyük bir saygısızlık. Yani saha içi diye geçiştirip gidemeyiz.
Sonuçta bu bir kere olur iki kere olur. Üç ve dörtten sonra terbiyesizliğe giriyor.
Bu hareketlerine bir ket çekmeliler.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum