Cenk Tosun balondur, elimizde patlar, M.Demiri tek geçerim, Adem Büyük yedeğim olur hatta 2si birden
Deneme Yayınları | bmnradyo.com
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
-
Alihan yarınki maç için ne düşünüyor? Tahmini nedir? Değerlendirmelerini bekliyoruz yorumcumuzun.
Kadir Has ÜniversitesiYorum
-
Zaten yetersiz olan futbolcular kafa olarak şehirden kopmuşlar. Kulübün neresi doğruki skorlar güzel olsun ?
Janko'da ısrar edilmeli. En azından Henrique kadar şans verilsin.En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 22.02.2013, 23:01.Yorum
-
Halilden pek emin değilim ağalar
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
1461 Trabzon Bursaspor maçında bize örnek olacak takım bütünleşmesini gördük ,
Göksu ile Pintonun tartışmasında yedek kulübemiz dahil bursalıların çevresini sarmıştı gurur duymuştum.Bir Avuç Genç Yürek Yazdı BORDO MAVİ Destanını.Yorum
-
Yarın dışardan gelip de deplasman yapacak renktaşlarım dikkatli olsun bu arada.MİY taraftarı deplasman yapan takımlara pek müsamaha göstermiyor bazen.şikebahçe - MİY maçı olduğu gün MİY'e laf eden bir şikebahçelinin kulağını kesmişler usturayla
Bu arada var mı deplasmana gelen? Varsa yarın hepbirlikte gidebiliriz.
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum