BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Henrique'yi benim bildigim eski Teknik Direktörlerimizden Urbain Braems önerdi.
Janko'yu ise Janko'nun laola.at'ye verdigi demece göre Tolunay Kafkas önermis.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Ya beyler tartışma falan yok bu kadar abatmayalım herşeyi
)
Siz konusunu açtınız bende derdimi söyledim düşüncemi söyledim bu kadar başka birşey ok
Tartışma yokken tartışma var diye diye tartışma yapacaksınız (:"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Bayern 13 Mio. Euro bonservis ödemis Mandzukic icin.
Yillik 3.5 Mio. Euro aliyor, ama Kaynak güvenilir degil.
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 20.02.2013, 20:31.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...Yorum
-
Bonservisi 14-15 milyon euro civarı yıllık ücretini az araştırmak gerek1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum