BMN İzmir'e (ve destekçi abilerine) futbolu öğreteceğiz..
BMN Radyo Deneme Yayını | Güncel Değerlendirmeler - Gamze Bal - İlhan Özmen
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz. -
Rakip takıma her şey diyebilirsiniz de bir tek vejeteryan diyemezsiniz asnkdslandlknsa
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Başkanın her dediğinin analinizine girecekseniz işimiz var.Böyle diyerek belkide içinde bulunduğu çaresizliği ifade etmiş olabilir.
ben iyi niyetle yorumlamak istiyorum ama belkide sizlerin ima ettiği gibi bir durumda olabilir,haklısınız,haklıyız.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.ComYorum
-
Baskan ve Nevzat Sakar'a sunu söyleyecegim sadece: Takima yaptiginiz kötülükler yederli. Baskan degil tüm yönetim istifa etmeli."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Mehdi yayına bağlanmazsa çocuğumu keserim. NET!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Ayağa KALK!Yorum
-
Mehdi yayına çıksın ama cool davransın!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Benim fikrim şudur ki, Sadri Şener, Faruk Özak vs vs vs bu jenerasyon Trabzonsporun üzerinden elini çekene akdar gerçek Trabzonsporlu olduğunu bildiğim inandığım yani Trabonsporun kuruluşundan sonra özellikle 70 sonrası doğan jenerasyonun Trabzonsporun başına geçene kadar bize gün yüzü görmenin haram olduğu kanaatindeyim, hiç kimse bana başkan dahil eskilerin Trabzonspor kurulmadan evvel İst. takımlarını tutmadıklarına inandıramaz, geçecekler o işi.1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Bir telefon geliyor iki adami satmak zorunda kaliyoruz hakkinda yorumum. Bence o telefon büyük ihtimalle siyasilerden birinden geldi. Kimden geldigini tahmin edebilirsiniz. Futbolcularin satildigi takim da Rizespor olunca her sey acikliga kavusuyor. Yönetimin sucu yok mu? Tabi ki var. Oyunculari satmadan gerekirse istifa ederek tepkilerini gösterebilirlerdi."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
Hoşbulduuuuuuuuukkk.
Yayınlık durumda değilim zaten panpalar
Otel odasında püsküüt tıkınıyorum.Geniş bi zamanda katılmayı çok isterim.
Bi de Fatih'i yayında unutun bol bol.Ben çok eğleniyorum.
T R A B Z O N S P O RYorum
-
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.Yorum
-
Jelavic yıldız değil Fatih, Mandzukic kimdir
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor
Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
Yorum
-
Telefonu açan kim ? Başbakan'ın emir elleri. Buna uyup futbolcuyu veriyorsan fazla işgal etmeye gerek yok o koltuğu. Nerede kaldı adaletsizliğe karşı direnişimiz ? Bunu yapan yönetimle ben neyin mücadelesini vereceğim Trabzonspor için ? Bir telefona satacak mıyız bütün emeklerimizi ?Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum