“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Suan icin Scout Ekibi = Tolunay Kafkas gibi gözüküyor.
Bu amatörlügü düzeltmek belkide dogru kurulmus bir Yönetim ve Yönetim bazinda Istikrar'dan geciyor. Ama 3 yildir görevde olanlar bile sacma sapan hatalar yapiyorsa, suanki Yöneticilerin bu is icin ne kadar dogru olduklari tartisilir.
..
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
1 Ocak itibarıyla imkanı olan arkadaşları Trabzonspor kulüp üyeliğine davet ediyorum. World özellikli kredi kartına 8 taksit yapılıyor Trabzonsporu karakter yoksunu, haysiyetsizlerden, çıkarcılardan, hırsızlardan korumak, geleceğinde söz sahibi olmak için..
A.Selam beyler, Trabzon şehri kendine ihanetine son vermedikçe şampiyonluk değil şehri çalarlar haberimiz olmaz, topyekün bir uyanma şart ama o umut ışığı var mı ? bana sorarsanız yok.
Şu tribün olaylarını bütün Trabzon'a mal etmeyelim artık..
Bunu demekten ben yoruldum arkadaşlar
Bizde üzülüyoruz aynı şeyleri yaşayınca burda ama bu kimseyi bu şehirden soğutmaz soğutamaz
Öyle diyince herkesi katmış oluyoruz işin içine..
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."
Yorum