Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Yorum
-
http://gokhankocl.caster.fm/ < Dinleyebilirsiniz
Yayına katılmak isteyenler
Skype üzerinden "gokhankoclBMN" isimini ekleyebilirlerForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
-
Yorum
-
* Yayın geldi
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
F5 yapın yayın geldiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
Kim konuklar yeni açabildimde?"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
gökhankocl - ilhan - Sedat - Fatih şuan M.Berke Gayretli yayındalarForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
00111101Yorum
-
"3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.
Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR."Yorum
-
Abi Akyazı konusunu konuştunuz mu?Ona da bir değinin eğer konuşmadıysanız?Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCUYorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Halili bilemem ama Henrique oynarsa kesin bir direği var
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum