Radyo Deneme Yayını | Fenerbahçe Maçı Değerlendirmesi
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
Bizde soru bekliyoruz
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..Yorum
-
Şike sürecindeki Sadri Şener'i sizlerden duymak isterim. Bu konuda, sürecin başlarıyla şu anki düşüncelerimin farklılaştığını farkediyorum.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanıYorum
-
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82Yorum
-
Yayın çok ama çok keyifli BMN radyo bünyesinde her akşam yayınlar yapılmalı bundan böyle.
Özellikle Reha abi -biz gençleri pek sevmiyor ama
- seni daha sık görmek isteriz radyo yayınlarımızda.
Hepinize kolay gelsin benden bu günlük bu kadar yarın gündem yoğun.
Yorum
-
şike kapsamında sanırım böyle birşey olduBir duyuru yapalım o zaman;
Yarınki şikebahçe mücadelemiz ESPN+ kanalından yayınlanacak, atılan maillerin bir etkisi sonucu mu bilmiyorum ama dünya bu maçı takip ediyor diyebiliriz.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
-
Volkan Konak istiyoruz!!!
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101Yorum
-
Ğs-Şb maçını dünyada sadece lig tv yayınlıyor diyorlardı. ESPN o maçı yayınlamadı mı kiHer şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)Yorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum