Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç sonu Kolbastı Gösterisi… Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar LİGTV maç görüntülerini BMN Forumlarında yayınlamak kesinlikle yasaktır.

İlgili videolar kaldırılmıştır. Bunun büyük bir cezasının olduğunu biliyorsunuzdur umarım Keşke herhangi bir yasak olmasaydı fakat elden ne gelir

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar LİGTV maç görüntülerini BMN Forumlarında yayınlamak kesinlikle yasaktır.

İlgili videolar kaldırılmıştır. Bunun büyük bir cezasının olduğunu biliyorsunuzdur umarım Keşke herhangi bir yasak olmasaydı fakat elden ne gelir

LİGTV LOGOLU videoları kastettın sanırım.... haklısın aslında benım hatam Lig tv logoluları paylaşmıyordum fakat damdaki arkadaşın hastası fazla olduğundan paylaşmak istedim... bundan sonra ligtv logolu hiçbir video yayınlamayacağım BMN FORUMLARINDA.....

Saygılarımla

Dİplomat61
      TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
      İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Diplomat arkadaşım bursasipor maç sonunu ben hiç izleyemedim kolbastı ve egemen üçlüsünü izleyemedim bana özel mesaj yoluyla atabilir misin? lig tv ve diğerlerinin dowlandını vs. lütfen
        "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
        Ali Kemal Denizci

Yorum

• Abi çok büyüksün ellerine sağlık
          "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
          Ali Kemal Denizci

Yorum

• paylaşım için teşekkürler diplomat61
            Bordo Mavi...

Yorum

• Teşekkürler diplomat sende olmasan naparız bilmiyorum
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Şunu rapid dışında netload sitesinden alırsak müthiş olur

Rapid ve facebook dairede engelli de.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bende bu şekilde indirmekte zorlanıyorum. Kaydet menüsü çıkmıyor. Bi site açılıyor 5-10 daka sürüyor açılması. Ondan sonra Real player tuşu çıkıyor. O şekilde download ediyorum.

Yorum

• Bende direk sabit diske kaydet menüsü çıktı şimdi alıyorum hemen..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Beyler elinize sağlık, harkasınız yaw.

Teşekkür ederiz.
                      avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• ARKADAŞLAR sorun yaşayanlar kendi indirme programları yuzunden sorun yaşıyorlardır...size tavsiyem "İnternet Download Menager"i kurun [Ben Kullanıyorum].... ve Benim verdiğim linklere sağ tık/IDM ile indir deyin hemen ındırır...şu an dünya üzerindeki en hızlı download programı...

ayrıca
                        sağ tıkla farklı kaydet gibi seçeneklerle de indirebilirsiniz...fakat bunu yaptığınızda-eğer indirme programınız varsa-indirme programı otomatık hafızaya alır ve size download yapıp yapmayacağınız sorar...

BMN ' de Hiç Bir Video Benim Sunduklarım Kadar Tek "Tıkla İndir" Özelliğine sahip değil...

Yani bu kadar kolaya indirgiyoruz downlaodları yınede yapamıyoruz ya.....

NEYSE SIZE KOLAY GELSIN...

SAYGILARIMLA

Diplomat61
                        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]

Yorum

• Diplomatın dediği programı buradan İndirebilirsiniz arkadaşlar..

Kendisinin de dediği gibi, herhangi bir indirme programınız çalışmıyor ise, sadece tek tıklama ile indirmeniz mümkün. Süper bir şey yani...Böyle paylaşım kolaylığı sık rastlanır değil, diplomat ve BMN farkı.

Olmadı, yukarıdaki programı kurun ve öyle indirmeyi deneyin.
                          avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar LİGTV maç görüntülerini BMN Forumlarında yayınlamak kesinlikle yasaktır.

Geçen hafta bu sayfaya koyduğum bir hatırlatma.

Arkadaşlar BMN Forumlarında bu videoları yayınlamak ilgili yayın kuruluşu nedeniyle yasaktır. O yüzden videolar kaldırılmıştır.

Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum. Teşekkürler.

Yorum

• Ok...

Bundan sonra hiçbir görüntü eklemeyeceğim....

NOT: Butun "mecburi" kısıtlamalara rağmen video isteyen arkadaşlar imzama bakabılır veya özel mesaj atabılırler..

Saygılarımla

Diplomat61

Yorum

• Bir sorum olacak..."LigTV" logolu olanlarin yayinlanmasi yasak degil mi ? Yani ben $imdi bir video yayinlasam ve o videoda herhangi bir logo olmasa kaldirilmaz dimi ?
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X