Maç sonu Kolbastı Gösterisi… Hepsi Burada
Daraltma
Unconfigured Ad
Daraltma
X
-
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...
-
Teşekkürler Diplomat.. Ellerine sağlık.."Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal DenizciYorum
-
-
yukarda eklediklerime bak daha kaliteli goruntudeler....
TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
Yorum
-
kocaeli maçında alanzinhon golden sonra tribünlere koştu o anın videosu yok mu
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
ya alan golü attı tribünlere koştu ya o an olanlar sanki şampiyon olduk gibiydi adeta ya süperdi görüntü istiyoruz
Zuğaşi BerepeÇoban Express™
Yorum
-
Su macta bır sey olmadı degılmı Kocaelı macındaRejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİYorum
-
-
Yorum
-
-
kocaeli maçında yattara-alanzinho'nun birbirilerine harika paslar attılar son dakikalarda.
sonrada yattara yı düşürmüşlerdi ve gerginlik yaşanmıştı. o güzel pasların olduğu bi video varmı. ben hiçbir özette göremedim...Trabzon'da herhangi dernek, kulüp yada grupta
Bilmem ne odası, falanlar derneği gibi her yerde
siz, biz, onlar ayrımı olur
bu ayrım da tamamen siyaset içeriklidirYorum
Content Ads
Daraltma
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum