Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Maç sonu Kolbastı Gösterisi… Hepsi Burada

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak diplomat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok ya ne lig tvsi...bu klibi bizzat ben hazırladım... sezon boyunca oynan butun kolbastileri birleştirip arkaya da süper bir kolbasti müziği ekledim...muhteşem oldu vallahi...yani ligtv kusura bakmasın da havasını alır)))...
    Şimdi İndirdim Son Ses Tam Ekran İzledim Son da ki şiir olayı bitirdi İzle izle ağla o derece Ellerine Sağlık Diplomay Abi
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Mükemmel ötesi.
      Teşekkürler diplomat abi.
      Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Videolarının hepsi birbirinden güzel. Hemen hepsini yükledim bilgisayarıma. Teşekkürler emeğin için.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şimdi İndirdim Son Ses Tam Ekran İzledim Son da ki şiir olayı bitirdi İzle izle ağla o derece Ellerine Sağlık Diplomay Abi

lütfen Diplomay değil....Diplomat... saygılar....
          TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
          İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Klavyede yanyana ya Abi Pardon

Yorum

• Diplomat61 Helal Olsun Usagim Sana Maaş Bağlayalim mi Olmaz Boyle hep bedavadan calismak

Yorum

• Süper bir arşiv oldu.Teşekkürler diplomat.
                Yeterki ONUR'suz
                olmasın
                aŞk
                !

Yorum

• İlk olarak Ömer erkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  diplomat61 helal olsun usagim sana maaş bağlayalim mi olmaz boyle hep bedavadan calismak
                  uŞaklar vallahİ sÜper olur...zaten krİzdeyuk..İŞsİz dolaniyoruz....)))
                  TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]

Yorum

• Uşaklar sizden isteğim bu taraftar ödüllerinde aday olayım mı...en iyi videolar...klipler.....vs...dalında)))) :d:d:d:

Yorum

• Aday olma Zaten Bu Konuda İktidardasın

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aday olma Zaten Bu Konuda İktidardasın
                        eyvallah umarım bu yıl bu önemli ödüllerden birini de ben alırım...
                        Trabzonspor sevdalılarına Katkılarımmızn Devam etmesi için....

tabi oylama olursa desteğinizi bekliyorum...

saygılar

Yorum

• Maaşa gerek yok imzandan parayı kırarsın diplomat61

Yorum

• Size video yapmanın boş olduğunu anladım.Günlerce uğraşıp sizin için hazırlağım videolara gösterdiğiniz hassasiyet için çok teşekkür ederim.Videoları kesip koymak daha çok ilgi çekiyor uğraşmak hiçbir işe yaramıyor bunu anladım.Bundan sonra Yattara,Alanzinho,Colman vs. videolarını başka arkadaşlardan izlersiniz artık.
                            Colmandante

Yorum

• İlk olarak Halit AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maaşa gerek yok imzandan parayı kırarsın diplomat61
                              tabi tabi..çok başvuru var zaten....:

Trabzonsporumuz için böyle bvirşey bugune kadar yapılmamıştı..bende bu eksikliği giderip Trabzon sevdalılarına bir hizmet ve bulunamayacak bir arşiv vermek istedim...zaten sayılı mıktrda bulunuyor... sadece 8 kişilik kontenjan kaldı... 1 hafta da süre kaldı...ondan sonra videoları arşivime kaldıracağım....

Yorum

• Videolarının hepsi birbirinden güzel gercekten

Allah'ım En Sevdiğimi En Sevdiğin Eyle Değmesin Sana Yaklaşmayacak Sevgi Yüreğime..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X