Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Gustavo Colman Özel

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya üzüldüm şimdi ona desem birgün bir yerde buluşsak inş kabul ederarkadaşlar çook yorgunum ben gece eklerim
    En son trabzonlu_ts61 tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 01:44.
    α η т є - ς l
    TRAßZoONnSPoOrRAŞK
    ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

• foto bekliyoruz ama
      Dallas Mavericks
      .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak trabzonlu_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        saat 23:00 sularında çekildi
        gercekten hala sakatmi bu adam
        25# Alan Carlos Gomez da Costa
        Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
        / Rize Ardesenli

Yorum

• ben konuyu pek anlamadim üye Colmanin evindemi?? nerden taniyor?? niye orada?? Yattara napiyor??

Ben Kimim

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben konuyu pek anlamadim üye Colmanin evindemi?? nerden taniyor?? niye orada?? Yattara napiyor??

Ben Kimim
            ben anladima göre üye mateonun dadisi colman ailesiyle ic ice yattara da colmanlara gelmis anlasilan yanlisim varsa düzeltin lütfen
            / Rize Ardesenli

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben anladima göre üye mateonun dadisi colman ailesiyle ic ice yattara da colmanlara gelmis anlasilan yanlisim varsa düzeltin lütfen
              hmmm yavas yavas cözmeye basladim sagol

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok dadısı filan değil neyse fazla karıştırmayalım üzümünü ye bağını sorma hesabı
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok dadısı filan değil neyse fazla karıştırmayalım üzümünü ye bağını sorma hesabı
                  iyi ha dadisi olmasin
                  / Rize Ardesenli

Yorum

• fatih abi hoş geldin ..

Amo Trabzon,
                    Soy feliz estar aquí mi favorito Kolbasti Espero, marco el objetivo jaja haha Otra vez escribiré Comentario, sentido, Gracias Vemos cahau

burada ne kast etmiş abi
                    Zuğaşi Berepe
                    Çoban Express

Yorum

• Burada olmaktan mutluymuş, Kolbastı favorisiymiş, tekrar buradan mesaj yazacakmış, teşeşkkür ediyomuş...

çeviri için uçanlaz kullanıcısna teşekkürler (:
                      Zuğaşi Berepe
                      Çoban Express

Yorum

• Siempre Colman....

El hombre razonable se adapta al mundo; una razonable persiste en intentar adaptar el mundo a sí mismo. Por lo tanto, todo el progreso depende del hombre irrazonable. Por lo tanto, necesitamos un hombre razonable que el equipo no razonable .. Es usted, Colman. Es usted.
                        En son uçanlaz tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 03:00.
                        http://www.kabinmemurlari.com/download/sign.png

Yorum

• İlk olarak uçanlaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          El hombre razonable se adapta al mundo; una razonable persiste en intentar adaptar el mundo a sí mismo. Por lo tanto, todo el progreso depende del hombre irrazonable. Por lo tanto, necesitamos un hombre razonable que el equipo no razonable .. Es usted, Colman. Es usted.

Era un genio - es decir, un hombre que hace algo superlativo y sin esfuerzo evidente que la mayoría de la gente no puede hacer por el esfuerzo último de sus capacidades.

ne demek oldu bu peki
                          10Umut BULUT!

Yorum

Era un genio - es decir, un hombre que hace algo superlativo y sin esfuerzo evidente que la mayoría de la gente no puede hacer por el esfuerzo último de sus capacidades.
                            Sí creo que la Colman, es usted..
                            En son Kaan tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 03:25.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak i-çing tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ne demek oldu bu peki
                              Mantıklı insan kendini dünyaya adapte eder, sıradışı insan ise dünyayı kendine adapte etmekte ısrar eder. Bunun için bütün gelişmeler sıradışı insana bağlıdır. O sensin Colman. O sensin..
                              http://www.kabinmemurlari.com/download/sign.png

Yorum

Mantıklı insan kendini dünyaya adapte eder, sıradışı insan ise dünyayı kendine adapte etmekte ısrar eder. Bunun için bütün gelişmeler sıradışı insana bağlıdır. O sensin Colman. O sensin..
                                vay canına

o halde;

si colman,si
                                10Umut BULUT!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X