Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Gustavo Colman Özel

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi iyi maşallahı var
    oh oh iyi. adamım benim ona bişey olmasın
    Her aşık olan Trabzonsporlu değildir ama her 'Trabzonsporlu' deli gibi aşıktır !
    ENGİN BAYTAR

Yorum

• @Trabzonlu_ts61
      Renktaşım birazcık bilgi verirmisin Colmanla ilgili? Mesela takımımızı çok seviyor mu? Mesela bizim yenildiğimiz günlerde nasıl? Çok üzülüyor mu? Takımın maçlarının olduğu gün heyecanlanıyormu vs vs. Birazcık açarsan sevinirim.

Yorum

• arkadaşlar ben colmanın evindeydim kendileri tesislerde kalıyor kampta,,, colmanın evine gittim bi baktım yattara geldi resimleri paylaşim mi yattaraya ağzıma geleni saydım sizin yerinize

colmanın size yazdığı şeyler var ama ispanyolca isterseniz yazim siteye benim nickle giriyor emre senin için emziksiz mateo çektim 10 dan fazlada video

muhammed tek söyleyeceğim colman üzülüyor ama diğerleri takmıyor 1 gün üüzüntü sürüyor ertesi gün doğru eğlenceye birşey daha var colmanın eşi trabzonu birazcık sevmiyor ama colman deli oluyor
        En son trabzonlu_ts61 tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 01:14.
        α η т є - ς l
        TRAßZoONnSPoOrRAŞK
        ....Hakkımda Bilgin Yoksa, Fikrinde Olmasın....

Yorum

Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• kankam ..
            α η т є - ς l
            TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• Kankanda Bizim futbolculardan Birine benziyor
              Ama Göremiyorum Suan tam olarak
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• değil kendisini ts istedi transfer gerçekleşmedi
                α η т є - ς l
                TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• İlk olarak trabzonlu_ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar ben colmanın evindeydim kendileri tesislerde kalıyor kampta colmanın evine gittim bi baktım yattara geldi resimleri paylaşim mi yattaraya ağzıma geleni saydım sizin yerinize

colmanın size yazdığı şeyler var ama ispanyolca isterseniz yazim siteye benim nickle giriyor emre senin için emziksiz mateo çektim 10 dan fazlada video

muhammed tek söyleyeceğim colman üzülüyor ama diğerleri takmıyor 1 gün üüzüntü sürüyor ertesi gün doğru eğlenceye birşey daha var colmanın eşi trabzonu birazcık sevmiyor ama colman deli oluyor
                  İyi yaptın Yattara konsunda

Colmanın söylediklerini Yaz istersen bi google dan bakarız tercümesine..

Foto veya videoda bekliyoruz
                  En son Ali Tunahan Güllü tarafından düzenlendi; 18.09.2009, 01:16.
                  OSCAR CARDOZO

Yorum

• Amo Trabzon,
                    Soy feliz estar aquí mi favorito Kolbasti Espero, marco el objetivo jaja haha Otra vez escribiré Comentario, sentido, Gracias Vemos cahau

ne demek anlamadım
                    α η т є - ς l
                    TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İyi yaptın Yattara konsunda

Colmanın söylediklerini Yaz istersen bi google dan bakarız tercümesine..

Foto veya videoda bekliyoruz
                      yattaranın resimlerini hemen koyarımda video nasıl koyacam bilmiyorum emre nerdesin
                      α η т є - ς l
                      TRAßZoONnSPoOrRAŞK

Yorum

• emziksiz mateo resimleri bekliyoruz
                        Dallas Mavericks
                        .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

yattaranın resimlerini hemen koyarımda video nasıl koyacam bilmiyorum
                          Neyse Fotoda yeter zahmet olmazsa
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

Amo Trabzon,
                            Soy feliz estar aquí mi favorito Kolbasti Espero, marco el objetivo jaja haha Otra vez escribiré Comentario, sentido, Gracias Vemos cahau

ne demek anlamadım
                            kuzenim gelecek siteye o anlıyor bu dilden yardımcı olur
                            Zuğaşi Berepe
                            Çoban Express

Yorum

• İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kuzenim gelecek siteye o anlıyor bu dilden yardımcı olur
                              Hehh tamam işte öğreniriz bakalım neymiş
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hehh tamam işte öğreniriz bakalım neymiş
                                tmm abi biraz bekleyin telefonla haber verdim gelecek birazdan
                                Zuğaşi Berepe
                                Çoban Express

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim