Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emeğinize sağlık arkadaşlar çok güzel şeyler ortaya çıkıyor.. Bu ara zamanımın eksikliğinden bilgisayarımında izin vermediğinden ötürü pek birşey yapamıyorum.. Ama seneye bende burada paylaşımlara devam edeceğim
    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak headshot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nasil olmus arkadaslar ? ...
      Bu resme bayildim. Tesekkürler.
      Ufak bir elestirim var gerci; Logodaki kurulus yili olmamis Ama bu resmi masaüstüme almama engel degil
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eline sağlık ustam.izninle pc me kaydediyorum...
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• bir takvimde ben yapıyorum fakat haziran için biraz erken

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu resme bayildim. Tesekkürler.
            Ufak bir elestirim var gerci; Logodaki kurulus yili olmamis Ama bu resmi masaüstüme almama engel degil

bende simdi fark ettim hemen degistiriyorum..

Yorum

• Yorum

İnsanın içine açan, serinlik hissi veren hoş bir çalışma olmuş. Tebrikler.

Arka planı en az 1024*768 genişliğine çıkarıp rahatlıkla bir Duvar kağıdı seviyesine getirebilirsin. Ne dersin? Üzerine de bordomavi.net yazarsanız Ana sayfamızda yayınlayabiliriz demektir

Yorum

• İlk olarak Osman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İnsanın içine açan, serinlik hissi veren hoş bir çalışma olmuş. Tebrikler.

Arka planı en az 1024*768 genişliğine çıkarıp rahatlıkla bir Duvar kağıdı seviyesine getirebilirsin. Ne dersin? Üzerine de bordomavi.net yazarsanız Ana sayfamızda yayınlayabiliriz demektir

kesinlikle katılıyorum.çok güzel olmuş.birgün bende yapmaya çalışacağım bakalım ne çıkacak.

hemen çalıyorum...
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Buda yeni calismam arkadaslar buyrun..

Yorum

Buda yeni calismam arkadaslar buyrun..
                      Eline sağlık...

Müthiş olmuş...
                      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• -------------------------------------------------------------------------------

buyur osman abi
                        En son bordobluex tarafından düzenlendi; 27.06.2008, 00:14.

Yorum

• Tebrikler headshot61.

Çalışman büyük olunca daha da güzel görünyor. Güzelliğini tamamlayan bir unsur da bordomavi.net imzası olmuş

Yorum

• Eline Sağlık headshot61. Mükemmel görünüyor

Yorum

• TeŞekkÜrler Ellerİne SaĞlik
                              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• İlk olarak ayvaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                haziran takvimi

Ayvaz, emeğine sağlık ama bir kaç konuyu dile getirmek istiyorum.Bu işten çok iyi anlamam!.. Benim sadece eleştirim yapmış olduğun çalışmada kullandığın turuncu renkli rakamlar olacak.Bir kere bu rengi kullanmakla arka planda kullandığın renkler ile rakamlarda kullandığın turuncu rengi birbirine girmiş durumdadır.Bu renki biraz daha belirgin bir renk ile değiştirmelisin.

Birde arkadaşlar, artık şu takvimlerde hafta sonlarını bordo-mavi şeklinde gösteren renkler kullanında, bizlerde o günlerde maç olduğunu, tatil olduğunu anlayalım...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yükleniyor...
                                X