Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yorum

• teşekkürler ''tolgatopçu'' yine güzel çalışmalar...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Arkadaşlar çalışmalarınız harika da bir ricam olacak.Ben bu çalışmaları masaüstümde kullanıyorum.Hatta tanıdığım,bildiğim Trabzonsporlu,Karadenizli arkadaşlarıma da gönderiyorum.Mümkünse çalışmaların alt veya başka bölümünde isminizi yazmazsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.

Saygılar.
        Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Arkadaşlar çalışmalarınız harika da bir ricam olacak.Ben bu çalışmaları masaüstümde kullanıyorum.Hatta tanıdığım,bildiğim Trabzonsporlu,Karadenizli arkadaşlarıma da gönderiyorum.Mümkünse çalışmaların alt veya başka bölümünde isminizi yazmazsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.

Saygılar.
          olur mu ünal sende o kadar uğraşsan altına msn adresini hatta tc kimlik no nu bile yazarsın
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Ben de yaptım zamanında Emirhan.

Sadece öneriydi arkadaşlar yanlış yere gitmesin.
            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• çalışmalar harika gidiyor gercekten ellerinize sağlık
              SÜRMENELİ MEHMET...

Yorum

• Bu çalışmaları kendim için yaptığımı düşünenler oldu. Yok öyle birşey. Burada sizlerle paylaşmak bu işin en güzeli. Avatar ve Arka plan olarak ekliyorum. Bu çalışmaları çeşitlendirmekte diğer arkadaşlara kalıyor

Bizlere heyecan ve ilham veren Tunga abime saygılarımla

En son bordobluex tarafından düzenlendi; 29.05.2008, 19:16.

Yorum

• herkesin ellerine sağlık, çok güzel, çok değişik şeyler çıkmış ortaya...

Halit'cim yeni masaüstüm Haziran '08 takvim çalışman oldu... şahane...
                  "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• arkadaşlar resimi nasıl ekleyeceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz

Yorum

• İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

arkadaşlar resimi nasıl ekleyeceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz
                      öncelikle resminizi (çalışmanızı) bir siteye yüklemeniz gerekecek... sonrasında yüklediğiniz sayfanın linkini

[IMG]xxxxxxxxxx[/IMG]

şeklinde (xxxxxxx diye yazdığım alana) yazdığınızda buraya yüklenmiş olacak...
                      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Osman eline sağlık çok güzel olmuşlar.

Bir de Hilal'in avatarına bayıldım. Duvarkağıdı da süper olur diye düşünüyorum
                        Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• ya arkdaşlar nasi yapıyorsunuuz hangi porgramlar detaylı bi arkadaş anlatabilrimi bende yapmak istiyorum

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Osman eline sağlık çok güzel olmuşlar.
                            Teşekkürler abi. Sayenizde

Yorum

• ya arkdaşlar nasi yapıyorsunuuz hangi porgramlar detaylı bi arkadaş anlatabilrimi bende yapmak istiyorum ??????

Yorum

• 7le alakali wallpaperler bekliyorum... insallah yapan arkadaslar vardir

Yorum

Yükleniyor...
                                X