Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
teşekkürler ''tolgatopçu'' yine güzel çalışmalar...
Yorum
-
Arkadaşlar çalışmalarınız harika da bir ricam olacak.Ben bu çalışmaları masaüstümde kullanıyorum.Hatta tanıdığım,bildiğim Trabzonsporlu,Karadenizli arkadaşlarıma da gönderiyorum.Mümkünse çalışmaların alt veya başka bölümünde isminizi yazmazsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
Saygılar.
Yorum
-
Arkadaşlar çalışmalarınız harika da bir ricam olacak.Ben bu çalışmaları masaüstümde kullanıyorum.Hatta tanıdığım,bildiğim Trabzonsporlu,Karadenizli arkadaşlarıma da gönderiyorum.Mümkünse çalışmaların alt veya başka bölümünde isminizi yazmazsanız daha güzel olur diye düşünüyorum.
Saygılar.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
Ben de yaptım zamanında Emirhan.
Sadece öneriydi arkadaşlar yanlış yere gitmesin.
Yorum
-
Bu çalışmaları kendim için yaptığımı düşünenler oldu. Yok öyle birşey. Burada sizlerle paylaşmak bu işin en güzeli. Avatar ve Arka plan olarak ekliyorum. Bu çalışmaları çeşitlendirmekte diğer arkadaşlara kalıyor
Bizlere heyecan ve ilham veren Tunga abime saygılarımla
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 29.05.2008, 19:16.
Yorum
-
İlk olarak tscserkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
arkadaşlar resimi nasıl ekleyeceğim hakkında bilgi verebilirmisiniz
[IMG]xxxxxxxxxx[/IMG]
şeklinde (xxxxxxx diye yazdığım alana) yazdığınızda buraya yüklenmiş olacak..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOsman eline sağlık çok güzel olmuşlar.
Yorum
Yorum