Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ustam çalışmalar harikada;''yıldız oyuncularımız'' derken barışı bir nebze olsun anlıyorumda diğerleri kim?
    diger oyuncular kötü oyuncularin yildizlari

Yorum

• İş keçeli'nin yıldız olmasına kaldıysa eyvah eyvah...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• 2 haftayagirdik Ellerine saglık güzel çalışma olmuş
        Bir gün Herkez Trabzonspor'lu olmasın bırakında o şeref sadece bizde kalsın..!!

Yorum

• Yorum

• Yorum

• En son zeleka tarafından düzenlendi; 30.04.2008, 02:02.

Yorum

• ''zeleka-tolga''...

emeğinize sağlık harika çalışmalar...

devamını bekliyoruz...
                • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Yorum

• Yorum

• mkartal , abı ıstıklal herhalde o calısma harıka olmus gozlerım doldu valla emegıne saglık
                      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• ''tolga-zeleka''...

ellerinize sağlık yine süper çalışmalar...
                        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• buraya eklememin doğru olacağını düşündüm eğer yanlış yerdeysem yetkililer silecektir

Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mkartal , abı ıstıklal herhalde o calısma harıka olmus gozlerım doldu valla emegıne saglık
                            evet resimdeki yer İstiklal. muhteşem bir kalabalık vardı o zaman.

yorum için tşk ederim galiba resmi beğenen tek sensin.

Yorum

• Habulları nasıl yapıyorsunuz bana da öğretin
                              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak KuZeYiNoGLu28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                buraya eklememin doğru olacağını düşündüm eğer yanlış yerdeysem yetkililer silecektir

..........

elinize sağlık...

Yorum

Çalışıyor...
                                X