Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• devbey kardesim seninkiler de ayri bi güzel eline saglik...</span>

Yorum

• bir program denerken yaptigim ekran koruyucu ekleyeyim dedimbelki lazim olanolur. uy aha esliginde

http://rapidshare.de/files/15796071/ts.scr.html
      :::TS:::

Yorum

• 19/03/2006 Istanbul Toplantisi

Hep topçu usaklarin resimleruni koyacak degiliz ya! Iste asil cefakarlar..

Trabzonsporlu olmak...
        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• güzel olmus ellerinize saglik.
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi
              Hassan geliyor Hasan. Bu kiyak ne diyorsaniz. Köylüme bu kadar kiyagim olsun dimi. Ayni köydeniz ne de olsa. Son maçtaki attigi pas tipki benim paslarim...Köylüyüz demistim dimi? Bu arada Tmac61 sayende meshur olduk [img]smileys/smiley9.gif[/img]

Abi süpersin. Ellerine saglik.
              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
              Malik bin Dinar

Yorum

• <DIV>ekran koruyucu cok güzel olmus ellerine saglik</DIV>
                Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Panter Serisi . 3 bir arada

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• Yorum

• ya abiler bu ekran koruyucuyu nasil caistiracam? hangi dosyaya koymaliyim?
                      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• yattara çok güzel olmus. ayrica evet bu ekran koruyucuyu bende çalistiramadim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Ekran koruyucuyu çalistirabilmek için ilk önce "ts.scr" dosyasini
                          C:\WINDOWS\SYSTEM klasörünün içine kopyalayip yapistirin. Daha sonra
                          masaüstüne gelip sag tiklayarak "özellikler"e basin, açilan 'görüntü
                          özellikleri' nden 'ekran koruyucusu' kismindan "ts" yi seçin ve uygula
                          deyin.

Yorum

• Fatih Sultan Tekke: O bir "Kral"

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• İlk olarak KeeN tarafından gönderildi

Maçin kahramani...

bence en güzeli bu yaw hemde esprili

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                                ya abiler bu ekran koruyucuyu nasil caistiracam? hangi dosyaya koymaliyim?
                                indirdiginiz 'ts.scr' dosyasinin üstüne sag tiklayip 'yükle' seçenegini tiklayin yeterli.
                                'yapilandir' i seçerseniz zamanlamayi, resimlerin siralamasini,boyutunu vesaire ayarlayabilirsiniz.
                                :::TS:::

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X