Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN | Duvar Kağıtları
Daraltma
X
-
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
Arkadaslar KeeN'in resminde Sota ve Hami'nin forma renkleri düzgün.
Ogün,ApoFB'de Tolunay GS'de oynadi.
Osman gönderildi.Ona bisey diyemem.
Nihat da ne alak anlamadim
osmancigim sevgili kardesim bende sen,n dedigin bu nihat konusunu anlamadim nihat kim akrdesim nihat yokki sen nihati soruyon bize ?
Kaleci nihatkeyif adamı ..
Yorum
-
Bilal sen de yavas yavas ögrenmeye basladin bu isi [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Yorum
-
İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildiİlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
kalecei nihat degil ki metin aktas degil mi osman ?
osmancigim sevgili kardesim bende sen,n dedigin bu nihat konusunu anlamadim nihat kim akrdesim nihat yokki sen nihati soruyon bize ?
Kaleci nihat"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
İlk olarak TheRapZoNe tarafından gönderildiTamam da niye kiskaniyorsun[img]smileys/smiley36.gif[/img]..Burada tatli bir rekabet istiyorum.. Daha iyilerini sonraya sakladim [img]smileys/smiley1.gif[/img]
calismalarin cok güzel devamini bekliyoz.. karikatürler süper..[img]smileys/smiley36.gif[/img]Sadece \'\' 5 \'\'
Yorum
-
İlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildiİlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
Kaleci nihat
Nihat o kaleci.keyif adamı ..
Yorum
-
İlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildiİlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildiİlk olarak ktuTS tarafından gönderildiİlk olarak osmanozcilingir tarafından gönderildi
Kaleci nihat
Nihat o kaleci.
dogrudur osman bilmiyorum ama eger nihatsa onunda suçu yok yani"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
-
oglum ne manyak seyler yapiyonuz neredengeliyor akliniza böyle seyler
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum