Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN | Duvar Kağıtları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi

bu güzel olmus [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Geri dön, deri dön, ne olur geri dön, uzanip tutuver elimi...
      10 numara öksüz kalmasin...

Isteyen güler, isteyen iç çeker, isteyen aglar... Hersey serbest...

KeeN(kN) - Hasan Üçüncü Fan Club (Farklı ideolojik yaşam derneği)

Yorum

• Keen sen asmissin abi...
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• [FLASH WIDTH=601 HEIGHT=451]http://www.mydnz.com/upload/images/TGE12891.swf[/FLASH]

Yorum

• Çalismalarin çok güzel devbey, takip ediyorum. Son çalisman da oldukça güzel, yalniz bana düser mi bilmem yazi tiplerine ve onlara vurdugun efektlere biraz dikkat etmen gerektigini düsünüyorum. Gerçi hangi programi kullandigini ve bunun yapilabilirligini bilmiyorum ama sadece benden bir tavsiye. Ellerine saglik...

Yorum

• Eyvallah... KeeN kardes, tesekkür ederim. Öncelikle belirtmeliyim
              ki; BMN de resim ve grafik konularinda,hayal gücü yüksek ve
              düsüncelerini(fikirlerini) ekrana yansitma becerisine sahip,
              görebildigim en maharetli çalismalar sizinkiler.. Photoshop la birlikte
              5-6 program kullanilarak ortaya çikan yukardaki çalismanin
              orjinali(800*600 piksel-2.9 MB)büyüklügünde oldugundan dolayi, ve de
              web de daha çabuk açilmasi için, hem boyut hemde ebat da bazi indirim
              ve optimizasyonlara giderek hatta bazi kareleri silerek su anki haline
              getirmek zorunda kaldim.(600*450 piksel-618 KB).Bu da dogal olaral
              grafigin hem animasyon hemde görsel olarak kalitesinin düsmesine neden
              olmaktadir.Yazi konusuna gelince: Sahsi fikrimce resim
              ,grafik,karikatür gibi görsel çalismalarda ifadenin vurgulanmasinda ki
              ana unsurun kullanilan çizim ve objeler olmasi gerektigini
              düsünmekteyim.Yazinin ise ancak tamamlayici bir eleman olarak
              kullanilmasi(veya hiç kullanilmamasi) fikrinde oldugumdan dolayi pek
              fazla kullanmamaya gayret ediyorum.Sizin yazi ve efektleri konusuna çok
              önem verdiginizin vede bu konuda oldukça basarili oldugunuzun
              farkindayim. Benim PC'm dede yüzlerce font ve onlarca font effect
              programi olmasina ragmen bunlari baska çalismalarda kullanmayi tercih
              ediyorum. Gördügüm kadariyla genel olarak photoshop la yaptiginiz
              çalismalarinizda üzerine çalismayi düsündügünüz resmin boyut ve
              ebatinda hiçbir degisiklige gitmeden ve disaridan hiçbir obje katmadan,
              çesitli layer larla arka fonu blur vb. gibi plugin effectleriyle
              derinlestirip,ön fona da sticker(vinly)lar yapistirarak ve tabiiki
              güzel yazi efektleriyle ortaya renk,isik ve derinlik açisindan hos
              çalismalar çikartiyorsunuz.Size nacizane tavsiyem ; tek bir resimle
              sinirli kalmayarak(ana obje hariç),kendinizi daha özgür birakarak,
              disardan da degisik objeleride katarak ve de arka planlari
              bilhassa kendiniz yaparak daha kolaj çalismalar yapmanizdir.Eminim ki
              bu sekilde, var olan yeteneginizle birlikte çok daha güzel çalismalar
              ortaya çikacaktir.

Birde küçücük bir fikir: Yapmis oldugunuz "Hasan" çalismasinda
              siralamayi su sekilde yapsaydiniz espirideki vurgulama daha siddetli
              olacakti zannimca.

Ronaldinho bir

Zidane iki

Hasan üçüncü (Malumunuz bu topçumuzun adi soyadi:"Hasan Üçüncü"

Yeni,güzel çalismalarinizi görmek temennisiyle elinize ve gönlünüze saglik..

Edited by: devbey

Yorum

• Tesekkürler devbey. Önerilerin ve görüslerin için tesekkür ederim... Böyle birbirimize destek olmaliyiz...

Yorum

• Süper olmus ellerinize saglik 'devbey ve Keen'[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Aha...Iste böyle...

Artik, hep birlikte yeni ufuklara dogru uçusa geçebiliriz...

Yorum

• Interaktif bir çalisma -AZIZE SHOW

OYNAT butonuna bastiginizda AZIZE cik sizin için Müzik
                      esliginde(Hoparlorünüzü açmayi unutmayin) oynamaya basliyor...(Flash
                      animasyonun dosya büyüklügü 1.2 mb oldugundan yüklenmesi 45 sn. kadar
                      sürebilmektedir.)

[FLASH WIDTH=320 HEIGHT=240]http://www.mydnz.com/upload/images/UuI75665.swf[/FLASH]

Yorum

• ya siz asmissiniz [img]smileys/smiley36.gif[/img]

keen sende benim gibi bahattin hastasimisin?[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img] Hiç güleceem yoktu devbey[img]smileys/smiley32.gif[/img] Ikinizde muhtesem isler çikariyor sunuz valla helal olsun[img]smileys/smiley32.gif[/img] Ayrica Hasan ÜÇÜNCÜ firtinasi devam ediyor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Devbey 10 numara olmus azize[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Harbiden süpersiniz.Emege saygi duymak lazim

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak devbey tarafından gönderildi

devbey bu yazi stiliyle zahmet olmazsa Trabzonspor yazarmisin. çok güzel olacagina eminim.
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X